C
reklama
C
claudia4you
Gość
hej
jestem nowa na forum,
jakies 3 miesiące temu zaczeliśmy starania na razie bez rezultatu...
pozdrawiam
Witamy, akurat mamy ogloszony konkurs.A 3 miesiace to nie dlu go wiec nie jest tak zle;-)
C
claudia4you
Gość
a ja się tego testu boję, dlatego go odkładam..
Nie boj sie kochana bedzie dobrze
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
cześć dziewczyny ,
nie mam siły nadrabiać wszystkiego co napisałyście , zdarzyłam tylko wyłapać że zielona ma nadal szanse -kibicuję strasznie każdej z was! i trzymam kciuki !:-)
ja niestety dałam ciała, wczoraj tak zabalowałam na tym grillu że bardzo późno poszłam spać i nie dałam rady zmierzyć tempki... cholera jesli zmierzę po 23 to się liczy? wrzucać to na wykres?
jajniki dalej bolą jak oszalałe, nie wiem już czy była owu czy nie...
nie mam siły nadrabiać wszystkiego co napisałyście , zdarzyłam tylko wyłapać że zielona ma nadal szanse -kibicuję strasznie każdej z was! i trzymam kciuki !:-)
ja niestety dałam ciała, wczoraj tak zabalowałam na tym grillu że bardzo późno poszłam spać i nie dałam rady zmierzyć tempki... cholera jesli zmierzę po 23 to się liczy? wrzucać to na wykres?
jajniki dalej bolą jak oszalałe, nie wiem już czy była owu czy nie...
mmm...
Fanka BB :)
dc- dzień cyklucd?? czyli co, ja ni w temacie![]()
dpo - dzień po owulacji
C
claudia4you
Gość
dc- dzień cyklu
dpo - dzień po owulacji
Dc to sie liczy od pierwszego dnia @ tak??Jezeli tak to w 7
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
mmm...
dokładnie takDc to sie liczy od pierwszego dnia @ tak??Jezeli tak to w 7![]()
C
claudia4you
Gość
dokładnie tak![]()
No to w 7 a czemu pytalas?
reklama
mmm...
bo myślałam że to może przez owulacje tak ci sie w głowie kreci ale chyba jeszcze za wcześnieNo to w 7 a czemu pytalas?
Podziel się: