reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ai Ja rowniez prosze o fluidy, moze sie tez ktoras za mnie pomodlic zeby mi sie udalo wkoncu. Za jakis tydzien bede dzialac, mam fajnego plana, moze wypali :-(

reklama
Ai Ja rowniez prosze o fluidy, moze sie tez ktoras za mnie pomodlic zeby mi sie udalo wkoncu. Za jakis tydzien bede dzialac, mam fajnego plana, moze wypali :-(

Wstyd się przyznać ale co to są te fluidy :zawstydzona/y:, kochana ja się za Ciebie pomodlę, do mojego dziecka. Robiłam to też w intencji swojej ciąży i aby dbało o rodzeństwo, także i za Waszą przyszłą fasoleczkę się pomodlę:tak:

Sama nie wiem czy można się cieszyć. Test powtórzę dla pewności choć mój mówi ze po co, skoro już jest, ile to niby potrzebuję zrobić aby uwierzyć. właśnie dobre pytanie ile :-D:-D:-D:-D:-D
mysle ze na pewno jeszcze jeden.ja ci naprawde zycze by ostatnio zrobiony test byl tym ktory jest prawdzimy i mowi o tym ze cos ci kielkuje:)Mimo tego chyba dla pewnosci zrobilabym jeszcze jeden!Tak by miec spokoj.U nas zielona w ubieglym mc miala cieniutka kreske a potem nic,tobie chyba tez wyszedl jeden pozytywny a drugi nie (czy to inna dziewczyna z NL byla?),teraz mojej kolezance jeden test wyszedl pozytywny tak ze lekarz juz jej gratulowal,a kolejny test (i kolejny) nie.wiec moze by sie upewnic zrobisz jeszcze jeden?

No to REN i AGUS do roboty, moze obu Wam sie uda fajnie by bylo. dwie pieczenie na jednym ogniu.......No to powiedzenie chyba nie pasuje, ale wiadomo o cochodzi :zawstydzona/y::-D

mysle ze na pewno jeszcze jeden.ja ci naprawde zycze by ostatnio zrobiony test byl tym ktory jest prawdzimy i mowi o tym ze cos ci kielkuje:)Mimo tego chyba dla pewnosci zrobilabym jeszcze jeden!Tak by miec spokoj.U nas zielona w ubieglym mc miala cieniutka kreske a potem nic,tobie chyba tez wyszedl jeden pozytywny a drugi nie (czy to inna dziewczyna z NL byla?),teraz mojej kolezance jeden test wyszedl pozytywny tak ze lekarz juz jej gratulowal,a kolejny test (i kolejny) nie.wiec moze by sie upewnic zrobisz jeszcze jeden?

Zrobię jeszcze jeden ale dopiero za dłuższy czas, poczekam sobie spokojnie:-)

reklama
Do góry