reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mój M przyszedł na pauze, powiedziałam mu o teście. Zabolało go że nic nie powiedziałam :-(, rozumiem go doskonale wiem że nie lubi tajemnic, ale sama nie chciałam się nastawiać na 2 kreseczki. :-(, a tu taka niespodzianka. Tym bardziej jestem zła ż ego wyrzuciłam :wściekła/y:. Nie chciałam mu mówić w ogóle o nim ( od samego początku twierdził że jest już dzieciątko a ja mam tylko takie obawy ze nie ma ). Jednak sumienie robi swoje, teraz żałuję, strasznie mi przykro że nawet mu nie pokazałam, chociaż on wierzy mi, on się cieszy już ogłosił w domu że dzieciątko w drodze :tak:, jak powiedział, ja wiem że jest i będzie.:-)

reklama
czesc dziewczyny ja znowu tylko na chwilke, nawet nie mam czasu poczytac co tam u Was od dwoch dni:zawstydzona/y: chcialam tylko napisac o tym moim rezerwowaniu urlopu wczoraj, oczywiscie tak jak sie spodziewalam babka nie oddzwonila w ciagu pol godziny nawet, dzwonilam tam chyba z trzy razy, mowili mi ze przekaza, a ta nic nie oddzwaniala, az w koncu za ktoryms razem znow sie na nia natknelam i mowi ze ach to ty, no niestety nie znalazla tego dodatkowego miejsca :wściekła/y: mowie do niej ze mimo wszystko mogla zadzwonic, zebym sobie darowala w takim razie a ta no ze sorry, ze miala zamiar, ze co po godzinie :crazy:???? no i pytam sie jej o inne dni tzn, przyszla srode, ewentualnie piatek skoro w czwartek nic nie ma, a ta do mie ze owszem sa jakies miejsca na lot w piatek, ale ponad 150 funow drozej od osoby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mowie do niej, ze chyba nie mowi powaznie, to po co trzymaja ogloszenia na stronce skoro nie ma miejsc w samolocie?????? to jak ja sie tam mam dostac niby?????? na koniu ?????????? normalnie tak sie wkurzylam, a ta do mnie ze to nie od niej zalezy, juz nic nie powiedzialam bo szkoda slow i pyta mnie wiec jak chce zarezerwowac, a ja ze nie nie chce i niech mnie nie probuje nabic w butelke:crazy::crazy: caly dzien mialam pozniej zly humor bo oczywiscie cale moje szukanie poszlo na marne, moj to wogole jakby do niego nie docieralo co do niego mowie, ze tylko chyba mi zalezy na tym urlopie, zaraz ide jeszcze na miasto do kilku agencji chociaz nie sadze, ze beda mieli cos w przystepnej cenie:dry: moj w pracy, wiec oczywiscie ja musze kombinowac, ehhh jaka zla jestem :wściekła/y::wściekła/y:

hejka dziewczyny
dzwoniłam do mojego ginka z moim wynikiem prolaktyny(44) i powiedział że musze przyjść bo to za dużo kazał zrobić testosteron i th3th4.A dziś chyba @ przyszła (ale temp jeszcze nie spadła). w sumie dobrze że przyszła bo wcześniej pójde do ginka i zaczne staranka:tak:

Czesc dziewczyny :-)
Jeden dzien nie ma czlowieka i juz ledwo nadazyc sie da ;)

Zielona i Robaczek - trzymam kciuki za fasolki !!! Mam nadzieje ze jednak sie uda i bedzie mozna Wam gratulowac ;-)

Ja mialam wczoraj fatalny dzien ale na szczescie jest juz sobota i czekam na tel znajomej a wtedy pojade z nia na dzialke gdzie moj maz z jej facetem domek ocieplaja, a przy okazji poplywam moze kajakiem o ile ta pogoda sie rozkreci bo narazie tak sobie.

Noukie - to podobnie jak ja pierwsze 3 dni to normalnie umieram :baffled:

Kiciaq - zycze zeby jednak udalo Ci sie cos zalatwic i urlopik milo sie toczyl

hejka dziewczyny
dzwoniłam do mojego ginka z moim wynikiem prolaktyny(44) i powiedział że musze przyjść bo to za dużo kazał zrobić testosteron i th3th4.A dziś chyba @ przyszła (ale temp jeszcze nie spadła). w sumie dobrze że przyszła bo wcześniej pójde do ginka i zaczne staranka:tak:
u nas ten cykl to jakos podobno idzie ostatnio.Ja dostalam w czwartek plamienia ale temperatura byla nadal 37.dopiero wczoraj spadla do 36,5 i @ rozpoczela sie na dobre.swietnie ze sprawdzilas prolaktyne bo to naprawde nie pomaga w zajsciu w ciaze a da sie cos na to zaradzic!Ja natomiast mam za wysokie anty tpo i tez mam nadzieje ze cos mi na to dadza bysmy w koncu mogly sie cieszyc!
p.s. czy ja ciebie mam na nk?(mam niektore dziewczyny z ktorymi piszemy dlugo i z ktorymi w jakis sposob czuje sie zwiazana ale ciebie chyba nie?)

witam:tak:

ja juz po pracy, czeka mnie ciezki wekend, jestem w trakcie przeprowadzki, takze od nedzieli bede zadko zaglądac bo nie bede miała netu:-(
ale nie zpomnimy o tobie?a jak tam testowalas juz?bo z suwaczka widze ze tylko 2 dni do terminu kolejnej @.Mialas chyba plamienia o ile pamietam i myslalas ze to @?czy ona nadeszla?sorry ale juz zapomnialam...

reklama
eijf na hk mnie nie masz. A jak tylko się skończy ta @ to od razu wale do ginka wczesniej zrobie szybciutko te badania o które prosił to juz z gotowcem pójdę. I może się w końcu uda. Mogłam te badania wcześniej zrobić cholerka :angry:

Do góry