reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Próbowałam szukać, nawet w sąsiednich miejscowościach, mieszkam na zadupiu, dlaczego taki problem jak znalazłam innego, to okazało się że babka podała go do sądu bo uśmiercił jej dziecko. źle zdiagnozował przyczynę. A inny skolei to tylko kasę bierze i nie mówi prawdy co do ciąży. Muszę czekać do listopada, bo koszt jazdy do Pl i z powrotem to jednak spory jest.

reklama
Próbowałam szukać, nawet w sąsiednich miejscowościach, mieszkam na zadupiu, dlaczego taki problem jak znalazłam innego, to okazało się że babka podała go do sądu bo uśmiercił jej dziecko. źle zdiagnozował przyczynę. A inny skolei to tylko kasę bierze i nie mówi prawdy co do ciąży. Muszę czekać do listopada, bo koszt jazdy do Pl i z powrotem to jednak spory jest.

Kurczę współczuje,nie sądziłam,że tam jest tak ciężko o dobrego gina! szok!
i bedziesz tak trwac do listopada w niepewności?

Trzymam kciuki aby okazało się,że jesteś i żeby ktoś ci to potwierdził

Robale ja pierwsza na fluidki jak cos:-D dopoki sie nie wyjasni bierz moze jakies witaminki chodzi mi o kwas ktorego nie mozesz lykac ale moze cos w zastepstwie bo bardzo wazne sa te pierwsze trzy miesiac:sorry2:

Robale,chodzi mi o to,że ja w pierwszej ciąży leżałam 4 miesiące,bo była zagrożona,brałam rózne leki na podtrzymanie i zastrzyki.....więc na początku lekarz zawsze może zrobić coś aby spórbowac zawalczyć....ale mam nadzieję,że u ciebie fasolka jest i wszystko będzie dobrze-tylko niech ci ktoś tą diagnozę potwierdzi!zebyś była spokojniejsza,że ta fasolka jest..

Kurczę współczuje,nie sądziłam,że tam jest tak ciężko o dobrego gina! szok!
i bedziesz tak trwac do listopada w niepewności?

Trzymam kciuki aby okazało się,że jesteś i żeby ktoś ci to potwierdził

Muszę czekać, maż jest przekonany ze jest tam już dziecko, nie da sobie inaczej wmówić, ja też jestem takiego zdania ale na wszelki wypadek dalej się staram, fajnie popatrzyć na zdjęcie usg ale lepiej by było gdybym coś ujrzała :-D.

reklama
kurcze dziewczyny dopiero nadrobiłam wszystko co napisałyście
robale proszę dbać o siebie, bo nigdy nic nie wiadomo...

Do góry