reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam wieczorową porą

Żabciu dziękuję u nas wsio ok
Suzi po co wydawac kase , moja ginka tylko wpisala wyniki w karte ciązy nie dostalam zadnego papieru Wszystko pięknie wyjasnila co i jak Ja bym sobie darowała i te drugie badanie tez po co komus kabze nabijac tym bardziej ze masz zaufanie do swojego gina i zna sie na rzeczy

Pozdrowionka

A reszta gdzie ? hę ??????

Robin witaj słońce wszystkiego dobrego dla Cb , a czas leci jak szalony

reklama
Witam Was kochane:)
Mam do Was pytanko co radzicie w tej sprawie?
Dziewczyny poradźcie mi bo nie bardzo wiem co robić... A mianowicie: 27 mam wizytę u mojego gina i on jak najbardziej potrafi robic te badania prenatalne z tym że nie ma na to papierów, czyli nie postawi mi pieczątki...ale ma sporo koleżanek które u niego robiły te badania... ale mogę też iść na to badania do babki która ma uprawnienia i robi wszystko oficjalnie...koszt to 255zł.
No i tak się zastanawiam co robić czy iść do tego mojego i niech on to zrobi
confused.gif
Dodam że ufam mu. A na to połówkowe pójdę już oficjalnie
confused.gif

Bo będę miała dwie wizyty pod rząd czyli 27 i 28 i nie ukrywam ze koszty na e 2 dni sa ogrome bo razem wydam 455zł
baffled5wh.gif

Co sądzicie ?
kochana sporo kasy takie 2 badania i juz masz polowe wyprawki wiec ja bym nieposzla skoro twoj gin moze zrobic to samo za free po co komu pieczatka na porodowce niebeda ci sprawdzac pieczatek ;-) tylko wyniki badan
Witam wieczorową porą

Żabciu dziękuję u nas wsio ok
Suzi po co wydawac kase , moja ginka tylko wpisala wyniki w karte ciązy nie dostalam zadnego papieru Wszystko pięknie wyjasnila co i jak Ja bym sobie darowała i te drugie badanie tez po co komus kabze nabijac tym bardziej ze masz zaufanie do swojego gina i zna sie na rzeczy

Pozdrowionka

A reszta gdzie ? hę ??????

Robin witaj słońce wszystkiego dobrego dla Cb , a czas leci jak szalony
sto lat dla rorusia na pol roczku boziu jak to zlecialo

wpadłam się przywitać już jestem w domciu z Bydgoszczy a jutro znowu uff
witaj Robin :)
a teraz życzę wszystkiego naj , naj dla małych chłopczyków dla Rorusia i dla Antonia:)
ale miesiące lecą:)
zdrówka dla dzieciaczków żabko

wpadłam się przywitać już jestem w domciu z Bydgoszczy a jutro znowu uff
witaj Robin :)
a teraz życzę wszystkiego naj , naj dla małych chłopczyków dla Rorusia i dla Antonia:)
ale miesiące lecą:)
zdrówka dla dzieciaczków żabko
dziekujemy puki co niewidac poprawy maluszek nawet gorzej kaszle :-( ma taki paskudny mokry kaszel a mlodej niemozna w luzku przytrzymac chociaz na chwile i jak ona ma sie wygrzac i wyzdrowiec :baffled:

Helloł Babolki :-)

Suzi...ja jednak poszłabym do lekarza z potwierdzonymi kwalifikacjami,wiem że to ogromna kasa,ale zdrowie fasolk jest najważniejsze,zastanów się czy gdyby Bąbel był już na świecie to pozwoliłabyś zbadać Go lekarzowi bez kwalifikacji?! Ja bynajmniej mam takie zdanie,ale bez względu na to co postanowisz to...&&&&&&&&& już zaciśnięte za wizyty ; -)

Żabko...zdrówka dla dzieciaczków,fakt teraz ta pora roku sprzyja przeziębieniu,oby im szybko minęło ; -)

Erbuś...najlepszego dla półroczniaka ;-) no i jak nauka picia z kubeczka???

Pzdr

Helloł Babolki :-)

Suzi...ja jednak poszłabym do lekarza z potwierdzonymi kwalifikacjami,wiem że to ogromna kasa,ale zdrowie fasolk jest najważniejsze,zastanów się czy gdyby Bąbel był już na świecie to pozwoliłabyś zbadać Go lekarzowi bez kwalifikacji?! Ja bynajmniej mam takie zdanie,ale bez względu na to co postanowisz to...&&&&&&&&& już zaciśnięte za wizyty ; -)

Żabko...zdrówka dla dzieciaczków,fakt teraz ta pora roku sprzyja przeziębieniu,oby im szybko minęło ; -)

Erbuś...najlepszego dla półroczniaka ;-) no i jak nauka picia z kubeczka???

Pzdr
no mam nadzieje ze szybko im przejdzie bo w malym nieraz az charczy niepodoba mi sie ten jego kaszel :no: bo starsza jakos sobie daje rade ale maluszek jak kaszle co biedny niewie co sie dzieje a w dodatku nastepne zeby sie pchaja prawa dolna dwoja gorna lewa jedynka i obie gorne dwojki wszystko na raz sie pcha az mi go zal budzi sie czesto no ale jakos musimy wytrzymac

a mloda jest niemozliwa lekarz powiedzial ze w poniedzialek moze juz isc do zerowki i ona sobie wmowila ze do poniedzialku to 4 dni wiec ona tylko 4 dni bedzie chora i sobie wbila do glowy ze w poniedzialek juz bedzie zdrowa i innej opcji niema hahahaha i niedaje sobie przetlumaczyc ze niewiadomo czy bedzie zdrowa i czy pojdzie...

a jak Blania znosi zabkowanie?

Ostatnia edycja:
Bryyy
No troszku sie gwarno zrobiło

Batonik No młody ciagnie z kubka , tylko chyba przeraza go ilosc w buzi bo czasem sie zakrzywi i wypluje , co prawda nie umie jeszcze tak dobrze go sobie podtrzymac , ale mysle ze szybko zalapie

Lopciu kobito wrzuc na luzzzz

witam niedzielnie
u mnie słoneczko no ale zimno
erbuś pewnie już niedługo wrzucę na luzik ale do swiąt a potem do kwietnia
batonik i już są małe ząbki???
zabko jak reakcja na leki u bąblów???
Myszko a ty gdzie???
izus czekamy na wieści?????jak samopoczucie

hej lopciu no sama juz niewiem Klaudia chyba ciupineczke lepeij bo odrobineczke mniej kaszle i gardlo juz jej nieboli ale chruchel i kichanie ma nadal tylko juz nie non stop tylko co jakis czas wiec chyba troszke lepiej a mlody :zawstydzona/y: uhhhh...na poczatku kaszlal tylko rano i wieczorema teraz i w dzien i w nocy i nadal taki mokry kaszel czasem jak go trzymam to czuc jak mu rzezi w srodku :-( jakby ktos tam tarka jezdzil i te 4 zeby na raz co sie pchaja tez mu sie daja we znaki dziasla ma jakies dziwne ni to czerwone ni to sine i tylko te zabki biale widac tylko brakuje zeby sie przez skore przebily i beda na zewnatrz mam nadzieje ze w tygodniu im przejdzie bo jak nie to w czwartek znowu do lekarza :baffled:

reklama
Do góry