reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wiesz co ja od kąd się staram z mężem nie piję, lepiej dmuchać na zimne
no wiesz jadopiero pierwszy cykl sie staram i mysle ze zadno sie zdarza ze odrazu sie zachodzi a nie wiem jak mialabym odmowic picia bo jedziemy do spotu na 3 dni. Nie mowi zeby sie upic ale jeden drink lub dwa to nic strasznego chyba

Bo nie mieszkam w Polsce i to tak latwo u mnie nie jest.
ja tez zaluje bo inaczej robilabym ja co mc.tansze niz testy...moja kolezanka ktora mieszka w nl chciala zrobic bete bo wyszedl jej test pozytywny ale bardzo cieniutki i nie byla pewna.poszla do lekarza ktory za nic nie chcial jej zrobic(debil swoja droga).kazal tylko przyniesc mocz i byl pewny ze sie udalo.natomiast kolejny test juz nie wyszedl i dostala @.siedziala w niepewnosci te 2,3 dni...

jak chcesz ja od razu zrezygnowałam, nie przeszkadzało mi to że pierwszy cykl się starałam dla dziecka i aby je mieć jestem gotowa poświęcić wszystko
Ja wogole mam zakrecona sytuacje bo moj chlopak to niby chcialby aniby mowi ze za wczesnie chociaz ma juz 28 lat. I dopiero pierwszy raz tak wyszlo ze przez caly cykl sie nie zabezpieczalismy i tak to wczesniej z zabepieczeniem i wiem ze sa szanse na zafasolkowanie ale mam jakies dziwne wrazenie ze mnie sie to nie przydazy chociaz nie ukrywam ze bardzo o tym marze. Nie wiem czy w kolejnym cyklu znowu nie bedziemy sie zabepieczac zalezy od mojego chlopaka... niestety:-(

Co Ty mówisz, ale to tzreba mieć umowę o pracę stałą chyba, bo mój to ma ale na sezon, szef świnia i nie chce inaczej dać. A ile wy płacicie za mieszkanie
Ja mam meza holendra i my tu mamy domek. Znajomych sie zapytam jak chcesz wiedziec. Wiem ze nie maja dochodu wysokiego wiec panstwo im doplaca. On ma prace na stale i fajnego szefa.

reklama
Do góry