reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja mlam taki przypadek ze czekalam na @ 3 tygodnie i zrobilam chyba z 10 testow i w koncu poszlam do gina i tem mi zrobil badania roznych hormonow i wyszlo ze mam za duzo prolaktyny i teraz musze sie leczyc. Mam juz w sumie leki ale jeszcze nie zaczelam brac czekam na pierwsza @ lub fasolke :tak:

reklama
Ja zawsze sobie robilam obciach przed moim, jak mi wyznal ze mnie KOCHA to chyba z godzine ryczalam. Do tej pory to wspominamy, to samo bylo jak poprosil mnie o reke :zawstydzona/y:
Potem zaczelo sie zmieniac i juz nie umiem plakac jak kiedys lecze sie z tego!!! Powaznie, jutro mam terapie Ciesze Sie :-D

Mi jak się oświadczył ehhe to poweidział " Rozumiem że tak " wtedy założył mi pierscionek urocze to było. Byliśmy sami ze względu na sytuację rodzinna

Dziewczyny jak juz wspomnialam 10001 razy czekam na @ juz kilkanascie dni. Brak i sie nie zanosi. Kupilam dzis znow test i na opakowaniu stoi ze miedzy jednym a drugim trzeba odczekac 3 dni. Poprzedni robilam wczoraj i byl negatywny, a powtorzenie nie wyszlo. Myslicie ze moge go zrobic dzis znowu? Moze poczekac?
to rzeczywiscie straszne.juz lepiej gdy @ przychodzi i wiesz przynajmniej na czym stoisz.moja kolezanka ktora tez sie stara ma bardzo nieregularne cykle.ostatnio nie miala chyba owu i @ spozniala jej sie ponad 2 tygodnie.W koncu przyszla.Moze z toba tez tak jest?ja jestem niecierpliwa i pewnie bym robila ale rozsadniej byloby zaczekac choc 2 dni...

Dziewczyny jak juz wspomnialam 10001 razy czekam na @ juz kilkanascie dni. Brak i sie nie zanosi. Kupilam dzis znow test i na opakowaniu stoi ze miedzy jednym a drugim trzeba odczekac 3 dni. Poprzedni robilam wczoraj i byl negatywny, a powtorzenie nie wyszlo. Myslicie ze moge go zrobic dzis znowu? Moze poczekac?

Skoro testy nie wychodza to chyba tylko beta moze pomoc albo wizyta u gina:sorry2:

Ja bym jeszcze poczekała, albo iść od razu do gin

Ja mlam taki przypadek ze czekalam na @ 3 tygodnie i zrobilam chyba z 10 testow i w koncu poszlam do gina i tem mi zrobil badania roznych hormonow i wyszlo ze mam za duzo prolaktyny i teraz musze sie leczyc. Mam juz w sumie leki ale jeszcze nie zaczelam brac czekam na pierwsza @ lub fasolke :tak:
oj nie chce cie strsazyc ale przy wysokiej prolaktynie to raczej trudno zajsc w ciaze...czemu nie bierzesz lekow?

Ja bym zrobiła test. jak znów wyjdzie negatywny to idź do gina bo może ie było owulki i da Ci coś na wywołanie @

A co do tgo ile księża biorą za ślub to trochę wina młodych. Ksiądz ma obowiązek udzielić ślubu bezpłatnie. Jesli w danej parafi ksiądz się nie zgadza to idzie sie do innej.

wiem slyszm ze trudno, dopiero sie o tym dowiedzialam tydzien temu, no ale potem sie kochalismy w dni plodne i na leku przeczytalam ze nie mozna brac we wczesnej ciazy wiec cchem poczekac do pierwszej @ zeby byc pewna czy moge brac bo jak cos nie chcialabym zrobic fasolce krzywdy. nie wiem czy dobrze robie ale hucham na zimne

reklama
Do góry