reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam i ja!

Po spaniu wpadam na kawusię :-)

Batonik to skocz sobie na listopadówki...jest tam wątek słodkie mamy i w wolnej chwili poczytaj co tam dziewczynom wolno a czego nie.

Tosia stanowczo protestuję !!! Miało być testowanie w piątek, a teraz już widzę że jest przekładane nawet do niedzieli... nie nie nie... Jasne że my z Szymciuchą zaciskamy kciuki i będziemy trzymać przez 9miesięcy, ale już chcemy wiedzieć. I chyba sama przyznasz że te objawy to jakieś inne niż do tej pory.
Mocno wierzę że tym razem to nie fałszywe objawy.

... czytasz w moich myślach Kochana bo właśnie czytałam ten wątek :tak:;-)

a co do Tośki to stanowczo i ja protestuję :tak: ... &&& zaciśnięte i testowanie musi być ;-):tak:

może i objawy są dziwne/inne ale ja chyba póki co boje się zatestowac :-( poczekam do końca tygodnia tak się umówiliśmy z moim W. że jak @ nie przyjdzie kupimy w czwartek test i jak nam sił starczy to zatestujemy ;-)

gdybym była w ciąży byłby to najlepszy prezent urodzinowy jaki moglabym sobie wymarzyć i chyba moja mama też bo ma dzisiaj 50 lat a ja 14 października całe 26 ;-)

reklama
Witam się wtorkowo

erbuś u mnie już 35...ale zobacz jak Tobie leci...jutro już 13tyg za Wami :-)

Mam cudną wiadomość - BATONIK WRACA DO DOMU!!! :-) :-) :-) cukry wyszły ok.

Myszko no dokładnie leci ten czas normalnie szok :)

:-) no to jestem ... ale się należałam :-D:-D raczej naczekałam na IP :sorry:

... zbadali tętno i glukozę na czczo i było OK i polecili najpierw udać się do diabetologa i kontrolować przez np tydzień cukier przed i po posiłkach a dopiero wtedy szpital jak coś:happy: ...

... po powrocie do domku (czytaj do mamy) z wrażenia przespałam w kamień 3 godziny :tak::-D ...

... hmmm tak się ostatnio zaaferowaliśmy na wizycie tym cukrem że zapomniałam że już od 14.09 nie miałam USG :szok: tyle czasu już mojej księżniczki nie widziałam :zawstydzona/y: muszę jutro do ginka dzwonić :-p;-):tak:

Myszka dziękuję za przekazanie info ... wiedziałam że na Ciebie można liczyć ciotka ;-):-D

Tośka ... oby to zatrucie było związane z hormonami a nie z jedzeniem ;-):tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Idę się poprzytulać do R bo normalnie tak się stęskniłam jakbym co najmniej ze 2 tygodnie w tym szpitalu leżała :-D:-D

Buźka do juterka z cofką ;-)

Batonik supcio ze wsio si :) a nie mówiłam :)
Hej ,

Batonik - super że już w domciu - dbaj o Was :)

Moje samopoczucie takie jakieś średnie żołądek znowu dokucza i na szczęście obyło sie bez wymiotów, dzisiaj 34dc żadnych bóli brzucha, wczoraj wieczorem kuły jajniki a tak poza tym cisza .... aaa i sutki bolą :-(

Niestety nie wyrobie się do gina dzisiaj - mam przeprowadzke w biurze i musze byc do końca no i mamusia moja ma 50 urodziny dzisiaj więc trzeba lecieć :)

może i objawy są dziwne/inne ale ja chyba póki co boje się zatestowac :-( poczekam do końca tygodnia tak się umówiliśmy z moim W. że jak @ nie przyjdzie kupimy w czwartek test i jak nam sił starczy to zatestujemy ;-)

gdybym była w ciąży byłby to najlepszy prezent urodzinowy jaki moglabym sobie wymarzyć i chyba moja mama też bo ma dzisiaj 50 lat a ja 14 października całe 26 ;-)

Tosieńku ja bardzo mocno z babelkiem trzymam &&&&&&&&&&&&&& .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zabciu i u Was będzie ok ! Trzymam & za wizytkę

Pozdrawiam serdecznie i mocno zaciśnięte &&&&&&

witam sie
oj dziewczyny nie mam czasu na nic a juz na BB w ogóle czasami coś szkrobnę na sierpniówkach. ledwo żyje młody zakończył pierwszy skok o mamo masakra jakaś, ale częściej się usmiecha, gaworzy.
W sobotę byliśmy na weselu niezbyt udanym niestety młody został u babci i przespał cały dzień :)tylko w kośxciele zrobił wielkie oczy:) nadrobiłam Was od ostatniego mojego posta a nazbierało się tego :(

:-) jesteśmy już w domku ;-)

Myszka ... where are you ???? widzisz a tak panikowałaś, że nie zdążysz ... a teraz ja jestem na tym etapie co Ty :-D ... te wyprasowane ciuszki to pewnie sprawka mamuni - anioła ;-) ... za dobrze masz Kobietko :-D

Tośka mi też dziś BB od rana szwankowało :baffled: ... jak samopoczucie ... troszkę lepiej ???

Olkale ... witaj Kochana wieki Cię nie było ... dobrze że się jeszcze odezwałaś przed porodem :-D bo tak długo Cię nie było że już prawie całą ciążę przeleciałaś :-D co do wózka to my już dotykaliśmy w realu i praktycznie od początku padło na Maxi Cosi Mura 4, a że ciocia Myszka poleciła nam sklep z Krakowa, w którym zestaw był tańszy o 700 zł niż w Toruniu to specjalnie nie było się nad czym zastanawiać, póki promocja ;-):tak:

... kafelki odebrane i jutro jedziemy z koksem :-) może w końcu jak zacznie być coś widać na ścianie to mi się humorek poprawi :-D chociaż powiem Wam, że przerasta mnie ten remont, chyba nikt nie lubi tego bałaganu, ale odkąd jest furka i kołyska dla Blanki to jadę do mamy popatrzeć i od razu mi się humorek poprawia ;-)codziennie odkrywam coś nowego :-p ...

ja liczę na to, że na maxa do 10.10 remont się zakończy :sorry2: a potem jeszcze trzeba będzie czekać do 21.10 na montaż kuchni więc do końca października nie zdążę nic dla Blanki przygotować :-( potem jeszcze zamówić meble do pokoiku poskręcać i można ciuszki prać i segregować ;-) najprzyjemniejsza rzecz :-D tez dostałam dużo ciuszków dużo kupiłam i pewnie niektórych nie zdążę założyć ale sama przyjemność z kupowania jest zdecydowanie silniejsza :-D

... Tobie również Olkale zdrówka i zaglądaj do nas częściej ;-) póki jeszcze możesz :-D

śliczny wózek i kołyska :)

ellooooooo
Usg gen mam za tydzień 08-10 , gadałam sporo z moja lekarką na ten temat, ja wierze ze wsio jest ok !! nie ma innej opcji
no czas leci normalnie ze szok az sie wierzyc nie chce

trzymam kciuki wiem jaki to stres:)

Ja mysle że tak 12 -13 dpo ale sama nie wiem - szczerze mówiąc boje sie zatestować - poczekam do końca tygodnia jak się @ nie pojawi to w sobote może w niedziele zatestuje

no to ja zaciskam kciuki za fasolkę jednak :)

Młody śpi a moje mieszkanie wola o pomstę do nieba:)

:cool2:Hej laski odzywać się troszkę :-p ... co tu taka cisza :confused: wyłazić z krzaczorów ... Tośka, Erba, Maćku raz, dwa bo na gołe tyłki nastrzelam :-D

ellooo babolku
ja zaglądam i normalnie serducho mi pęka ze dziewczyny się nie oddzywaja :( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
teraz to My i Myszka no i Tośku troszku popisze a tak lipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!

ellooo babolku
ja zaglądam i normalnie serducho mi pęka ze dziewczyny się nie oddzywaja :( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
teraz to My i Myszka no i Tośku troszku popisze a tak lipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!

... no niestety, tez mi smutno z tego powodu, ale musimy je zrozumieć :tak: to na prawdę wymaga dużo siły psychicznej a sama wiesz ile kosztują siły same staranka :sorry: ... niemniej jednak zawsze możemy popisać o pogodzie ;-) o zupie ;-) o przystojnych facetach ;-) i o innych pierdołach nie związanych z ciążą co by im przykrości nie robić :tak:

... np ja mogę napisać coś śmiesznego, tzn. razem z R wybraliśmy na kafelkach w kuchni na ścianę niezły dekor ... krowa Daisy i byczek Fernando ;) tak dla jaj

... no niestety, tez mi smutno z tego powodu, ale musimy je zrozumieć :tak: to na prawdę wymaga dużo siły psychicznej a sama wiesz ile kosztują siły same staranka :sorry: ... niemniej jednak zawsze możemy popisać o pogodzie ;-) o zupie ;-) o przystojnych facetach ;-) i o innych pierdołach nie związanych z ciążą co by im przykrości nie robić :tak:

... np ja mogę napisać coś śmiesznego, tzn. razem z R wybraliśmy na kafelkach w kuchni na ścianę niezły dekor ... krowa Daisy i byczek Fernando ;) tak dla jaj

Dokładnie wiem wiem ja to szanuję
Ale dałaś z tym motywem na kaflach heheheh , ale tak trzymac
znikam bo mi sie chyba łoczy kleją , dziś zaszalałam z lofrowaniem i teraz wyłazi

reklama
Do góry