reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a to prawda-bo czujemy się jakbyśmy były nią :)))) i to my robiły te badania :D

ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów,ani bólu piersi ani bólu podbrzusza! więc nie mogę stwierdzić,że przewaznie...boli brzuch...
ja tez nic do cholery nie mialam.wiecej objawow sie w ostatnich mc dopatrzylam.dopiero dzis te jajniki i co innego w tym cyklu to sluz po owu.wiecej i rzadszy.a wymioty to nic mi nie mowia bo nie tylko ja mialam ten wirus...

jajniki bola po dwoch stronach...
a jak wiadomo ze ktos bete robi to wszyscy chca oczywiscie wiedziec bo to szybciej i bardziej wiarygodne niz test(wczoraj negatywny:crazy: ).sama nie wiem bo przeciez juz tyle razy sie nie udalo a jak cos nie tak w organizmie to pewnie najpierw trzeba poprawic...ale mam urodziny

To w takim razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO i małego prezenciku w brzuszku :):-)

no wiec zadzwonilam do kobiety.powiedziala ze akurat z hcg maja problemy i komputer nie chce drukowac ale mam wyniki progesteronu ktory jest dosyc niski wiec ona twierdzi ze prawdopodobnie nie jestem w ciazy:((( Znow sie tylko niepotrzebnie napalilam.niby na 100 % bede wiedziala jak przyjda wyniki bety ale powtorzyla ze raczej nie.do d....

no wiec zadzwonilam do kobiety.powiedziala ze akurat z hcg maja problemy i komputer nie chce drukowac ale mam wyniki progesteronu ktory jest dosyc niski wiec ona twierdzi ze prawdopodobnie nie jestem w ciazy:((( Znow sie tylko niepotrzebnie napalilam.niby na 100 % bede wiedziala jak przyjda wyniki bety ale powtorzyla ze raczej nie.do d....

kochana takie badanie jak hcg należy powtarzać i sprawdzać czy poziom rośnie, trzymam kciuki

Spokojnie...wiem co przeżywasz...rozczarowanie,ale jeśli nie tym razem to następnym...musi się udać,grunt to pozytywne myslenie,choć sama wiem jak trudno o to!:tak:

reklama
Do góry