reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Robale przekaz mi troszke Twej wielkiej sily. Nie wiesz jak tego potrebuje. Wsparcie od kogos z Polski, ktory zna realia tego kraju z depresja.

kurcze dziewczyny splywaja mi te wyniki i boje sie bo sama widze ze conieco za duzo czegos tam a czegos znow za malo.na interpretacje zaczekam az zadzwonie do kobiety ktora robila badanie albo na gina ale sama widze ze chyba znow bede zarla zelazo bo mam niskie krwinki czerwone itd.samej trudno wyciagac jakies wnioski.no a bety dalej nie ma!nie wiem czy jest szansa...
jak widac warto robic badania.ja to wszystko na raz porobilam.rowniez na hormony ale nie wiem ktore wyniki beda juz dzis a ktore za dwa tyg.no i gdzie ta beta???

eijf - spokojnie,tylko nie panikuj,nie ma nic gorszego!
ja dostałam ostatnio wyniki prób wątrobowych i musiałam odstawić tabsy....więc droga do zafasolkowania krótsza.
Weź żelazo i poczekaj na resztę i przejdź się do gina-skonsultuj wszystko i dopiero wtedy się martw jak coś ci powie niepokojącego a póki co głowa do góry

Eijf polknij zelazo i czekaj.
Blizniaki to miszane raz poprosze.
czekam az splyna wszystkie wyniki i wtedy mam zadzwonic(tzn wszystkie ktore mialy dzis splynac).oczywiscie na bete nie moge sie doczekac choc podejrzewam ze znow nici.no a potem lece do lekarza niech cos przepisuje.dziwi mnie bo przeciez lykam witaminy ale moze to za malo?troche sie denerwuje choc niektore wyniki sa ok.teraz mi przyszlo na tarczyce chyba i sa ok
p.s.bessa ty tez z nl bylas?mnie tu troche nie bylo bo na wakacjach jestem wiec nie pamietam ktora to byla

Robale przekaz mi troszke Twej wielkiej sily. Nie wiesz jak tego potrebuje. Wsparcie od kogos z Polski, ktory zna realia tego kraju z depresja.

Kochana, wielką siłę tzreba znaleść w sobie :tak:, ja dzięki mojemu mężowi ją odnalazłam. Twoje i innych dziewczyn starania nie pójdą na marne. Trzeba myśleć pozytywnie, dać sobie na luz, z myśleniem " czy już jestem ". Widocznie należymy do kobiet które trudniej zachodzą w ciążę, ale zajdą. Prędzej czy później zajdziemy, jeszcze będziemy się cieszyć i ganiać za pociechami naszymi, ja nie ukrywam, od kąd straciłam dziecko kupuję dla następnego coś drobnego. ( w sumie mam już całą wyprawkę ), to daje mi poczucie takiej pewności że będę je miała. Cieszę się bo wiem że mogę je mieć i Ty też możesz, myślmy pozytywnie, a może w tym miesiącu uda się, nim się obejrzymy będziemy wspominać jak to każda z nas martwiła się że jeszcze nie jest, dlatego ogromnie mocno trzymam kciuki za Wasze fasolki i Waszych mężów plemniczki. Uda się !!!!!!!!!!!!! :tak:

reklama
Do góry