reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
i wcięło mi odpowiedź :-( kurw* !!! a tak się napociłam i rozpisałam.

to ogólnie w skrócie- jestem w chu** zmęczona po wczorajszej walce z mokrą trawą na działce mojej mamy. brzuch boli pewnie przez moje problemy z jelitami (wczoraj miałam biegunkę), cycole bolą, sutki mam jakby zdrętwiałe- to pewnie przez dupka. w tym cyklu się pewnie nie udało, ale skoro clo działa i mam pęcherzyki po nim, to są większe szanse, że w kolejnych cyklach się uda :-)

pozatym idę się szykować, bo dziś jedziemy na roczek naszej chrześnicy :-) a ja muszę coś z włosami zrobić, bo mi się kurka porozrzucały na wszystkie stony świata- a nie tak łatwo je okiełznać. pójdą w ruch najbardziej wymyślne preparaty do włosów ;-)

pozdrawiam was, trzymam kciuki za testujące, te co mają boboseksy i te co jak ja czekają do terminu spodziewanej @ i oczywiście czekające na 1. usg :-) przesyłam buziaki i spadam okupować łazienkę, zanim mój małżyk się tam dostanie i zabarykaduje :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Staram się nie myśleć :tak: bardzo się staram :tak: myślę że będzie nam dane cieszyć się Okruszkiem ;-)
spróbuj zająć czymś mysli i ręce wtedy te myśli sie oduną chociaż na trochę bo to się tylko łatwo mówi a i tak powracają
będziecie z mężulem tulić słodkie maleństwo lub dwa słodkie maleństwa

i wcięło mi odpowiedź :-( kurw* !!! a tak się napociłam i rozpisałam.

to ogólnie w skrócie- jestem w chu** zmęczona po wczorajszej walce z mokrą trawą na działce mojej mamy. brzuch boli pewnie przez moje problemy z jelitami (wczoraj miałam biegunkę), cycole bolą, sutki mam jakby zdrętwiałe- to pewnie przez dupka. w tym cyklu się pewnie nie udało, ale skoro clo działa i mam pęcherzyki po nim, to są większe szanse, że w kolejnych cyklach się uda :-)

pozatym idę się szykować, bo dziś jedziemy na roczek naszej chrześnicy :-) a ja muszę coś z włosami zrobić, bo mi się kurka porozrzucały na wszystkie stony świata- a nie tak łatwo je okiełznać. pójdą w ruch najbardziej wymyślne preparaty do włosów ;-)

pozdrawiam was, trzymam kciuki za testujące, te co mają boboseksy i te co jak ja czekają do terminu spodziewanej @ przesyłam buziaki i spadam okupować łazienkę, zanim mój małżyk się tam dostanie i zabarykaduje :-D
wiesz że biegunka to u niektórych dziewczyn tez objaw ciąży ale u ciebie nie musi to tak oznaczać
życzę cierpliwego czekania

Ostatnio edytowane przez moderatora:
spróbuj zająć czymś mysli i ręce wtedy te myśli sie oduną chociaż na trochę bo to się tylko łatwo mówi a i tak powracają
będziecie z mężulem tulić słodkie maleństwo lub dwa słodkie maleństwa

kupiłam sobie dwie książki i mam zamiar je czytać ostro :tak:;-)

wczoraj chodziłam zła jak osa bo mój R rozplanował tak dzień że nie znalazło się tam miejsce dla drzemki

wiesz że biegunka to u niektórych dziewczyn tez objaw ciąży ale u ciebie nie musi to tak oznaczać
życzę cierpliwego czekania

niby może tak być, ale ja mam problemy z jelitami i raczej ku temu się skłaniam. mama podejrzewa, że mam zespół jelita drażliwego. czasem po prostu tak mam. teraz mi się chyba za dużo zwyczajnych jak dla mnie objawów pojawiło i boję się myśleć, że się udało. wolę się pozytywnie zdziwić :-) bardziej mnie jednak przekonuje, że to moje jelita, reakcja na dupka i zbliżająca się @- łatwiej będzie znieść rozczarowanie :-) a jak się nie uda, to będę walczyć dalej, bo clo działa i trzeba to wykorzystać :-D

Hej:)

Widzę,że tu znowu jakoś pusto;) ja też tylko na chwilę.ładna dzisiaj pogoda u nas więc po obiadku jak nie będzie padało to gdzieś wyruszymy:)

Lopop bardzo się cieszę że pęcherzyk jest, zobaczysz wszystko już teraz będzie dobrze:) w każdym razie życzę Ci żebyś za parę miesięcy to Ty tuliła swoje maleństwo:)

Batonik nie bój się już, na usg zobaczysz zdrowego maluszka z bijącym serduszkiem tylko nie wiem czy już teraz bo to serduszko to się ujawnia czasem później a u Ciebie to dopiero 5 tydzień więc jak nie będzie widać to się nie stresuj, ono na pewno zabije kochana:) Ja byłam na usg w 6tyg i 6 dniu i już było.czyli widzisz 2 tyg później niż Ty jesteś, więc głowa do góry słoneczko, więcej cierpliwości;)

Hej:)

Widzę,że tu znowu jakoś pusto;) ja też tylko na chwilę.ładna dzisiaj pogoda u nas więc po obiadku jak nie będzie padało to gdzieś wyruszymy:)

Lopop bardzo się cieszę że pęcherzyk jest, zobaczysz wszystko już teraz będzie dobrze:) w każdym razie życzę Ci żebyś za parę miesięcy to Ty tuliła swoje maleństwo:)

Batonik nie bój się już, na usg zobaczysz zdrowego maluszka z bijącym serduszkiem tylko nie wiem czy już teraz bo to serduszko to się ujawnia czasem później a u Ciebie to dopiero 5 tydzień więc jak nie będzie widać to się nie stresuj, ono na pewno zabije kochana:) Ja byłam na usg w 6tyg i 6 dniu i już było.czyli widzisz 2 tyg później niż Ty jesteś, więc głowa do góry słoneczko, więcej cierpliwości;)

dziex Lenka ;-) ja idę dopiero w piątek więc to będzie 5t5d faktycznie może być jeszcze za wcześnie ale mam nadzieje że tym razem zabije albo 2 zabiją :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry