reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dowiedzą się, ale chcę przeciagnąć jeszcze miesiąć, bo od czerwca przechodzę na cały etat, hehe
no tak to poczekaj trzeba kombinowac zeby byla kasa :-)
witam sie wieczorowo z kociakiem filipkiem :)
ale fajniutki widzialm fotki a spojrzenie ma zabojcze :-D
a po woli do przodu Erba, ale mnie dzisiaj korciło okropnie na niebieskiego bobotesta, ale byłam dzielna i rozumek zwyciężył :tak:;-):-D
nie ma co sie spieszyc kochana :-)
ACH dziewczyny byłam zalogowana tak około 17. 30 poczytuję Was a tu słyszę teściowa po schodach do mnie zachodzi i bach musiałam zakończyć moją wizytę na bb tak niespodziewanie
więc witam sie po przerwie
znam to doskonale ja odrazu zamykam laptopa i czekam az sobie pojdzie bo niechce zeby wiedziala ze sie staramy bo by mi zycie calkiem zatrula ze mam jesc to i tamto i robic to i tamto i wtedy zajde...wrrrr...
witaj
kurcze nie lubię gdy ja tu zaczytana i ona wchodzi i ogólnie nie lubie gdy z Wami siedzę i ktoś mi przeszkadza
ja tez nie moje chwile z wami na bb to sa tylko i wylacznie moje heheheh
mowia ze 8-10 lat ale ja nie dopuszczam tego do siebie , leciutki jak wchodze do sklepu do buch pod kurtale kiedys chcielismy kupic drugiego ale stwierdzilismy ze nie bedziemy go stresowac i tez cena jest masakryczna
ja mojego biedaka kundelka musialam isc uspic bo mial raka i juz niewidzial na jedno oko ale byl jeszcze na chodzie no ale musiala bo inaczej by mi go zastrzelili a ja na to bym niepozwolila przynajmniej mial spokojna lagodna smierc
witam sie :)

ja mialam dzisiaj jechac na plnerowe foty ze slubu i deszcze mnie tez zaskoczyl... a i tak mi si enie chcialo :p w ogole fotograf wymyslil ze jak przestanie padac to pojedziemy. nie ma mowy jak slonca nie bedzie jest mokro to na cholere mi takie fotynad zalewem :/ jeszcze sie nie chc przeziebic z golymi ramionami

ehh mam juz dosc mdlosci bbrrr :/ i tych tabso dowcipnych

zabka i jak tam test ?? wytrzymasz do jutra :D
wytrzymam do poniedzialku :-) chce miec ladne 2 a nie bladziohy hihihihihmoim zdaniem i tak juz jestem w ciazy ale che to potwierdzic testem :-)
Witam się sobotnio Filipek zjadł 20 ml mleka i teraz się bawimy :)

niestey maluch nie bardzo umie jeszcze sam jesc i karminy go strzykawką i bebiko 1;-)

miłego dnia kochane
no to dobra z ciebie mamuska :-)
witam dziewczynki
czy jakieś majowe fasoleczki są?? długo mnie nie było jakoś, ale siły już nie te a pogoda dobija
życzę miłego weekendu majowego:)
hej kochana czy tam na mamusiach jest juz watek styczniowki 2011???

reklama
witam dziewczynki
czy jakieś majowe fasoleczki są?? długo mnie nie było jakoś, ale siły już nie te a pogoda dobija
życzę miłego weekendu majowego:)

To widze ze juz imionka wybralas

no ja czuje cala soba ze tak w srode max wczoraj powinna byc @ i wczoraj zrobilam test ale wyszedl tylko ledwo cien drugiej i w poniedzialek robie druigi test :-)

O ja gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam się dziś

niestety podejrzewam, że ten cykl będzie kolejnym nieudanym :-( testy owu dalej nic, a już powinny coś pokazywać. czyli wszystko do d***

więcej nie smęcę, bo szkoda waszego czasu. ogólnie jest mi źle, beznadziejnie i do niczego :-(

Kochane moje wpadłam żeby Wam życzyc udanego całego majowego weekendu:)
Przede wszystkim życzę nam wszystkim pogody!!!:D u mnie dziś padało i byłam mega zła.poza tym mdłości tak mnie męczą,że szok;)

Tosia ten Twój nowy kotek mnie rozbroił, aż mi łezka w oku stanęła taki śliczny:*

Zabciu trzymam kciuki za wyraźne już kreseczki&&&&&&&&&&&&

Lopop ja mam to samo, także nie lubię jak ktoś mi przerywa i przeszkadza w rozmowie z Wami bo to tylko mój czas i ja się z Wami relaksuję a osoby trzecie mnie stresują;)

Erba, słońce nie patrz na objawy bo one mogą Cię nastawić na @ bo mogą być naprawdę podobne.nie czekaj na @.nie wiem jak to wytłumaczyć.może jak ktoś dobrze zna swój organizm to będzie od razu wiadomo- jest ciąża.ale ja mimo,że się starałam to byłam zaskoczona bo nie działy się zadne cuda, które by o tym świadczyły.dopiero później na spokojnie dostrzegłam symptomy, które rzeczywiście sygnalizowaly, że coś się dzieje ale tak normalnie nie zwróciłabym na nie większej uwagi;) napisałam to dziewczynki bo chcę żebyście wiedziały,że każda z Nas jest inna i u każdej ten proces będzie przebiegał troszkę inaczej:) i Erba trzymam kciuki, żeby żadna @ już nie przyszła:)

Bunia skarbie nie smęć;) jeszcze nic nie wiadomo.może owu będzie późno, nie wiesz co w tym cyklu organizm dla Ciebie przygotował, nie zniechęcaj się, walcz:)

Agutka może Zuziunia ma uczulenie? np na pokarm? bo tak zazwyczaj się objawiają alergie pokarmowe, na skórze.oby to tylko nie jakaś choroba typu ospa, chociaz lekarze mówią,że ponoć lepiej przejść to w dzieciństwie.w każdym razie zdrówka dla Malutkiej:)

Pajeczko czy Ty nie zmieniłaś imienia dla synka?od początku miał być Sebastian? wydawało mi się że inaczej ale może coś mi się poplątało;) pozdrawiam Cię serdecznie:)

Zmykam.Nie wiem kiedy znów się odezwę bo chcemy, jak tylko będzie pogoda wyrwać się z domu;)
Do miłego kochane:***

reklama
Kochane moje wpadłam żeby Wam życzyc udanego całego majowego weekendu:)
Przede wszystkim życzę nam wszystkim pogody!!!:D u mnie dziś padało i byłam mega zła.poza tym mdłości tak mnie męczą,że szok;)

Tosia ten Twój nowy kotek mnie rozbroił, aż mi łezka w oku stanęła taki śliczny:*

Zabciu trzymam kciuki za wyraźne już kreseczki&&&&&&&&&&&&

Lopop ja mam to samo, także nie lubię jak ktoś mi przerywa i przeszkadza w rozmowie z Wami bo to tylko mój czas i ja się z Wami relaksuję a osoby trzecie mnie stresują;)

Erba, słońce nie patrz na objawy bo one mogą Cię nastawić na @ bo mogą być naprawdę podobne.nie czekaj na @.nie wiem jak to wytłumaczyć.może jak ktoś dobrze zna swój organizm to będzie od razu wiadomo- jest ciąża.ale ja mimo,że się starałam to byłam zaskoczona bo nie działy się zadne cuda, które by o tym świadczyły.dopiero później na spokojnie dostrzegłam symptomy, które rzeczywiście sygnalizowaly, że coś się dzieje ale tak normalnie nie zwróciłabym na nie większej uwagi;) napisałam to dziewczynki bo chcę żebyście wiedziały,że każda z Nas jest inna i u każdej ten proces będzie przebiegał troszkę inaczej:) i Erba trzymam kciuki, żeby żadna @ już nie przyszła:)

Bunia skarbie nie smęć;) jeszcze nic nie wiadomo.może owu będzie późno, nie wiesz co w tym cyklu organizm dla Ciebie przygotował, nie zniechęcaj się, walcz:)

Agutka może Zuziunia ma uczulenie? np na pokarm? bo tak zazwyczaj się objawiają alergie pokarmowe, na skórze.oby to tylko nie jakaś choroba typu ospa, chociaz lekarze mówią,że ponoć lepiej przejść to w dzieciństwie.w każdym razie zdrówka dla Malutkiej:)

Pajeczko czy Ty nie zmieniłaś imienia dla synka?od początku miał być Sebastian? wydawało mi się że inaczej ale może coś mi się poplątało;) pozdrawiam Cię serdecznie:)

Zmykam.Nie wiem kiedy znów się odezwę bo chcemy, jak tylko będzie pogoda wyrwać się z domu;)
Do miłego kochane:***

Tak zmieniliśmy miał być na pierwsze Bartuś a na drugie Sebuś a będzie odwrotnie :) zrobiliśmy losowanie:)
Również pozdrawiam :)

Do góry