Kochane moje wpadłam żeby Wam życzyc udanego całego majowego weekendu
Przede wszystkim życzę nam wszystkim pogody!!!
u mnie dziś padało i byłam mega zła.poza tym mdłości tak mnie męczą,że szok
Tosia ten Twój nowy kotek mnie rozbroił, aż mi łezka w oku stanęła taki śliczny:*
Zabciu trzymam kciuki za wyraźne już kreseczki&&&&&&&&&&&&
Lopop ja mam to samo, także nie lubię jak ktoś mi przerywa i przeszkadza w rozmowie z Wami bo to tylko mój czas i ja się z Wami relaksuję a osoby trzecie mnie stresują
Erba, słońce nie patrz na objawy bo one mogą Cię nastawić na @ bo mogą być naprawdę podobne.nie czekaj na @.nie wiem jak to wytłumaczyć.może jak ktoś dobrze zna swój organizm to będzie od razu wiadomo- jest ciąża.ale ja mimo,że się starałam to byłam zaskoczona bo nie działy się zadne cuda, które by o tym świadczyły.dopiero później na spokojnie dostrzegłam symptomy, które rzeczywiście sygnalizowaly, że coś się dzieje ale tak normalnie nie zwróciłabym na nie większej uwagi
napisałam to dziewczynki bo chcę żebyście wiedziały,że każda z Nas jest inna i u każdej ten proces będzie przebiegał troszkę inaczej
i Erba trzymam kciuki, żeby żadna @ już nie przyszła
Bunia skarbie nie smęć
jeszcze nic nie wiadomo.może owu będzie późno, nie wiesz co w tym cyklu organizm dla Ciebie przygotował, nie zniechęcaj się, walcz
Agutka może Zuziunia ma uczulenie? np na pokarm? bo tak zazwyczaj się objawiają alergie pokarmowe, na skórze.oby to tylko nie jakaś choroba typu ospa, chociaz lekarze mówią,że ponoć lepiej przejść to w dzieciństwie.w każdym razie zdrówka dla Malutkiej
Pajeczko czy Ty nie zmieniłaś imienia dla synka?od początku miał być Sebastian? wydawało mi się że inaczej ale może coś mi się poplątało
pozdrawiam Cię serdecznie
Zmykam.Nie wiem kiedy znów się odezwę bo chcemy, jak tylko będzie pogoda wyrwać się z domu
Do miłego kochane:***