reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej kobitki!!!

według mnie wzrost tempki był z 27 na 28, ale owu mogła byc kilka dni nawet wczesniej, szkoda że nie znamy tych temperatur niskich to by wiele mówiło...tylko ty pisałas ze testy owu dużo wczesniej robiłaś wiec tak naprawde to nic nie wiadomo....
ja już sama nie wiem :(w każdym razie w czwartek byłam u lekarki i stwierdziła że w macicy jest pusto :(

reklama
dobrze ze mi napisalas bo nie wiedzialam... musze sie midwife podpytac jak spotkanie z nia bede miec... tylko ciekawe gdzie to jest... bo ja do szpitala mam kawalek... :confused::baffled:

w sumie to ja tez mam daleko jakieś 60 km :baffled: ale myśle że i tak bede tam jeżdzić bo to tylko raz w tyg chyba,
a do jakiego miasta ty musisz dojeżdzać ?

ja już sama nie wiem :(w każdym razie w czwartek byłam u lekarki i stwierdziła że w macicy jest pusto :(
aha,od czwartku to nie za dlugo wiec to pewnie niestety nie fasolka.poza tym tak jak mowilas staraliscie sie na dlugo przed ta niby owu.no to szybkiej @ ci zycze.przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz i bedziesz mogla zaczac starania od poczatku

aha,od czwartku to nie za dlugo wiec to pewnie niestety nie fasolka.poza tym tak jak mowilas staraliscie sie na dlugo przed ta niby owu.no to szybkiej @ ci zycze.przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz i bedziesz mogla zaczac starania od poczatku
też tak myślę i chciałabym żeby @ jak najszybciej przyszła. ok dziewczyny uciekam spać pa

ja do craigavon... jeszce zobacze co i jak... a wiesz od ktorego tygodnia ciazy sie taka szkola rodzenia zaczyna??

myslałam że moze bliżej mnie mieszkasz np derry;-):-) ja musze dojeżdżać do letterkenny
nie pamietam od którego tyg sie zaczyna moze już od 12 :confused: ale nie wiem, wiem ze u nas trzeba sie dość wczesnie zapisać

Ostatnia edycja:
myslałam że moze bliżej mnie mieszkasz np derry;-):-) ja musze dojeżdżać do letterrkeny
nie pamietam od którego tyg sie zaczyna moze już od 12 :confused: ale nie wiem, wiem ze u nas trzeba sie dość wczesnie zapisać

no niestety kawalek mam do ciebie :-):-) ale bylam kilkanascie razy w derry ale tylko przejazdem jak jechalismy do culdaff... fajny duzy most tam macie... ale chyba troche niebezpieczne miasto?? (chodzi mi o katolikow i pro) bo przeciez tam to sie gryza o to czy londonderry czy derry :-):-):-) tez maja sie o co klucic :-):-):-D

reklama
no niestety kawalek mam do ciebie :-):-) ale bylam kilkanascie razy w derry ale tylko przejazdem jak jechalismy do culdaff... fajny duzy most tam macie... ale chyba troche niebezpieczne miasto?? (chodzi mi o katolikow i pro) bo przeciez tam to sie gryza o to czy londonderry czy derry :-):-):-) tez maja sie o co klucic :-):-):-D

żle na początku napisałam:happy2: pozniej poprawiłam ze musze do letterkenny dojeżdżać bo mieszkam w republice irlandii a derry jest już w północnej no i myslałam że ty moze bliżej derry mieszkasz ehhh zamotałam troche:zawstydzona/y:

Do góry