reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mala chodzi na grupe 5cio godzinna ta z uni wiec za free place tylko 5 zl na cherbatke i 15 na komitet rodziecierlski wiec nieduzo a mala ma kontakt z dziecmi a ja 5 godzin dla siebie :)

dzieki a tu cos dla was
[video=youtube;lvWf6U_AbVE]http://www.youtube.com/watch?v=lvWf6U_AbVE&feature=fvw[/video]

nie no super :)

reklama
Moja Jula ten filmik co wstawiłaś Zabko może oglądać non stop i ciągle gada że chce takiego dzidziusia w domu;( a ja już nie wiem co mówić....kiedyś będzie-mówię.kiedyś,kiedyś,kiedyś....

Witajcie Kobietki!!!

Już wróciliśmy...wizyta świetna, ginek cudowny!!! Jestem bardzo szczęśliwa że do niego trafiłam.
Dzidziulki jeszcze nie było widać, ale ginek mnie uprzedził, najprawdopodobniej jednak owulka była dopiero po 24.02 więc to jeszcze bardzo młoda ciąża.
Zrobił mi badanka, pobrali krew na pozostałe (mnóstwo ich) i przepisał dupka 3x1... I następna wizyta za 10 dni. Jutro mam tylko do niego jeszcze zadzwonić jak odbiorę wyniki bety.
Generalnie dr Rogiewicz to świetny specjalista, jeszcze się nie spotkałam z ginkiem który ma tak swietne podejście...
Super, ze na takiego fajnego ginka trafilas:tak:
I dobrze obstawialam, ze owulka byla pozniej;-)

Witam was kobitki :D
Mi dzisiaj przyszły testy owulacyjne.. wkońcu.. :D i zobaczymy.. moze w tym miesiącu coś z tego bedzie.. :) oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj pierwszy choć mam jeszcze 3 dni do rozpoczęcia (według załączonej tabelki) ale cóż.. mam ich tyle że starczy na następny raz.. choć mam nadzieje że ten następny raz nie nastąpi.. :) .. z moim Ł narazie sie nie przytulamy.. stwierdził że musi zebrać konkretną armie..:)) ..owulka według kalkulatorów wychodzi mi na 16.03 wiec tak 2 dni przed zaczniemy sie przytulać i 2,3 dni po :)) co myślicie.. wystarczy nie? :D

ah.. nie moge sie doczekać 16..:)) pozdrowionka dla was kochane :)

Witam was kobitki :D
Mi dzisiaj przyszły testy owulacyjne.. wkońcu.. :D i zobaczymy.. moze w tym miesiącu coś z tego bedzie.. :) oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj pierwszy choć mam jeszcze 3 dni do rozpoczęcia (według załączonej tabelki) ale cóż.. mam ich tyle że starczy na następny raz.. choć mam nadzieje że ten następny raz nie nastąpi.. :) .. z moim Ł narazie sie nie przytulamy.. stwierdził że musi zebrać konkretną armie..:)) ..owulka według kalkulatorów wychodzi mi na 16.03 wiec tak 2 dni przed zaczniemy sie przytulać i 2,3 dni po :)) co myślicie.. wystarczy nie? :D

ah.. nie moge sie doczekać 16..:)) pozdrowionka dla was kochane :)
witaj, długo ciebie tutaj nie widziałam z tymi przytulankami to nie wiem bo to czasem różnie

pajeczko wykopalam wypis meza ze szpitala co prawda to bylo w lutym 2007 roku ale spedzil w szpitalu caly miesiac i potem 2 miesiace w domu na zapalenie klebuszkow nerkowych okropienstwo grozily mu dializy i renta ale udalo sie tego uniknac i na szczescie wyzdrowial :0 a to jego cholesterol clkowity:373 HDL:71,7 LDL: 266 TROJGLICERYDY: 178 nieznam sie na tych wynikach ale jak pisalas ze twoj maz mial 300 a moj mial prawie 400 to wnioskuje ze to za duzo z reszta lerkarze tez tak mowili ale tam mu nerki leczyli a z cholesterolem sam mial isc go lekarza ale oczywiscie jak to facet do dnia dzisiejszego nieposzedl sobie nic zbadac ale go dzis ladnie poprosilam pod pretekstem ze ja chce sobie zbadac krew i zeby mi bylo razniej ma isc ze mna i tez sie zbadac tylko musze ublagac lekarza zeby mi wypisal dla niego tez skierowanie na te badania bo on do lekarza raczej niepojdzie na krew ze mna to tak pojdzie ale do lekarza czekac w kolejce za kwitkiem to napewno nie :(
Moja Jula ten filmik co wstawiłaś Zabko może oglądać non stop i ciągle gada że chce takiego dzidziusia w domu;( a ja już nie wiem co mówić....kiedyś będzie-mówię.kiedyś,kiedyś,kiedyś....
moja klaudia tez go ze mna ogladala i tez chce taka dzidzie hnihihih

Witam wszystkie staraczki i od razu gratuluje fasolek!!!
Jeszcze kilka dni i się okaże czy my również będziemy się cieszyć z fasolki.....choć jestem raczej pesymistycznie nastawiona.... ale trzymajcie kciuki w wolnej chwili.
Ja za Was trzymam cały czas!!
Pozdrawiam!!

Żeby z tymi dzidziami było tak szybko jak sie chce a nie tyle czekania i starań

Witam wszystkie staraczki i od razu gratuluje fasolek!!!
Jeszcze kilka dni i się okaże czy my również będziemy się cieszyć z fasolki.....choć jestem raczej pesymistycznie nastawiona.... ale trzymajcie kciuki w wolnej chwili.
Ja za Was trzymam cały czas!!
Pozdrawiam!!
trzymam kciuki za sukces

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuję Wam bardzo!!!
Jeszcze tylko jutro proszę o &&& za ładny przyrost betki i już dam Wam spokój :-)

Super, ze na takiego fajnego ginka trafilas:tak:
I dobrze obstawialam, ze owulka byla pozniej;-)

No on to od razu powiedział, że owulkę miałam dopiero pod koniec miesiąca...a ja mu nawet o tym teście nie mówiłam ;-)
Świetny jest ten ginek i powiem Wam że warto jechać do niego te 160km...

Napisałam do Was i zasnęłam, a właściwie to zasneliśmy :-) jakoś w nocy nie mogłam spać.
A widzę że tutaj dzisiaj cisza jakaś...

reklama
Dziękuję Wam bardzo!!!
Jeszcze tylko jutro proszę o &&& za ładny przyrost betki i już dam Wam spokój :-)

No on to od razu powiedział, że owulkę miałam dopiero pod koniec miesiąca...a ja mu nawet o tym teście nie mówiłam ;-)
Świetny jest ten ginek i powiem Wam że warto jechać do niego te 160km...

Napisałam do Was i zasnęłam, a właściwie to zasneliśmy :-) jakoś w nocy nie mogłam spać.
A widzę że tutaj dzisiaj cisza jakaś...
bedziemy trzymac a ty kochana sobie niezaluj odpoczywaj ile tylko cialko potrzeboje :)

kurcze PAJKA gdzies mi zniknela :-( ale moze pozniej sie pojawi i odpisze ciekawe czy mezu pojdzie ze mna na badania krwi :-p nic mu niemowilam ze cholesterol tez moze miec wplyw na plodnosc bo by mi stekal ze juz wydziwiam i wymyslam cuda na kiju zeby zaciazyc i wszystko obadac hihihihi:-D wiec im mniej wie tym mniej go glowa bedzie bolala

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry