reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jeszcze na sekundę zaglądnęłam,bo zaraz wyrko ścielimy. :-)
Zuzia od razu padła,po swojej ulubionej od dłuższego czasu książce - "Zuzia i Hultaj,czyli Zakochany Kundel". :-) Ma ją jeszcze po mnie,bo baaardzo ją lubiłam. :-)

Hej Dziewczynki :*

znowu taka tutaj produkcja że SZOK!!!
A ja mam tylko chwilę więc jutro poczytam co u Was.

Korci mnie żeby iść jutro na betkę, ale może lepiej jeszcze w weekend mieć nadzieję że to bejbi...chociaż jaki to ma sens. Polezę.

buziaczki

Trzymam kciuki! :tak:

reklama
czytalam wlasnie ze wysoka prolaktyna obawy to niejwiecej zaburzenia w ilosci lh tam pisalo ze mneij go wowczas jest a mis ie przypomnialo ze jak robilam testy owulacyjne to wszystkie 5 mi wyszo takie same 2 kreski ciut bledsza od kontrolnej czyli mam go duzo a nie malo... hmmm co jeszcze ... a no i nie pekanie pecherzykow a moj wtedy normalnie pekl i nie mam zadnych torbieli na jajnikach od niepekajacych wiec moze to nie prolaktyna... kurka juz sama nie wiem czemu tej owu nie ma... ej cala nadzieja w ziolkach !!!!! oby szybko pomogly
Ja mialam wysoka prl i testy wlasnie tak mi wychodzily, ze ta druga zawsze byla bledsza (no chyba, ze testy byly ferelne, bo z allegro. teraz mam z apteki, to zobaczymy). I mimo, iz pecherzyki nie pekaly nigdy zadnej torbieli nie mialam:no: Roznie to widocznie bywa i niestety nie ma zadnej reguly...

Jeszcze na sekundę zaglądnęłam,bo zaraz wyrko ścielimy. :-)
Zuzia od razu padła,po swojej ulubionej od dłuższego czasu książce - "Zuzia i Hultaj,czyli Zakochany Kundel". :-) Ma ją jeszcze po mnie,bo baaardzo ją lubiłam. :-)

Trzymam kciuki! :tak:
agutka a jak staranka u ciebie?

lopop to ja juz nie wiem skoro zaszlam i i tak moge miec podwyzszona... chyba nie bede robic juz tych badan glupich tylko te ziola i monitoringi i clexane i w dupie b ede miala wszystko i tak bedie najlepiej a no i jeszcze tempka :tak:

agutka to by byl dopiero prezent :D

Ja mialam wysoka prl i testy wlasnie tak mi wychodzily, ze ta druga zawsze byla bledsza (no chyba, ze testy byly ferelne, bo z allegro. teraz mam z apteki, to zobaczymy). I mimo, iz pecherzyki nie pekaly nigdy zadnej torbieli nie mialam:no: Roznie to widocznie bywa i niestety nie ma zadnej reguly...
ja tez miałam podwyższona prolaktynę ale testy owu zawsze wyraźna II kreska, ale jak piszesz zawsze są odstępstwa od reguły i chyba ja jestem nim:-(
dzis jest 24 przyjmujac 28 dc
ja bym troszke jeszcze poczekała tak ok 2 dni? nie wiem.....:shocked2:

reklama
i wiecie co mnie jeszcze teraz wkurza zadnych objawow na @ ani na zaciazenie choc tu moze byc za wczesnie . zawsze na tydz przed @ cycusie mialam takie wilkie ze szok , nawet byly trudnosci z dopieciem plaszcza ( a dzis czylam takiae jakby swedzenie i pieczenie ) i co tu myslec :-(

Do góry