reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

znaczy sie to sa takie rzeczy co on by nchcial (chyba wiekszosc facetow) np sex w przebieralni w sklepie i i innych nietypowych miejscach ale ja sie niezgadzam jesli w poblizu sa ludzie nawet jesli nas niewidza:no: ale ja tam czasem sama cos wymyslam jakis striptiz albo kiedys go przywiazalam do kaloryfera i zawiazalam mu oczy i robilam co chialam:-p to myslalam ze kaloryfer wyrwie zeby samemu tez zadzialac hihihihialbo obwiazalam mu przyjaciela opaska dosc ciasno wtedy mocniej odczuwa wszystko ale takie rozne niespodziewanki robie rzadko zeby to bylo cos wyjatkowego i zeby z utesknieniem czekalaz znow cos innnego bedzie bo jakbym to robila ciagle to wkoncu niebylo by juz takie wyjatkowe i fajne ale za to ja z jego strony czekam na kolejne zaproszenie w lato do lasu ze swietlikami tak jak kiedys pisalam :-p

To mnie takie miejsca publiczne działają jak narkotyk...uwielbiam! I już wiele przetestowaliśmy. Problem tylko w tym, ze ja podobno dość głośna jestem :-p;-) ale jakoś sobie radzimy.
Z tym przywiązaniem to ja mojemu też obiecuje bo właśnie nie zawsze mi pozwala działać samej :wściekła/y: tylko sam się wyrywa.
Ale te holsy to ja polecam...są niesamowite! Fajnie że wczoraj o tym napisałyście :-)

reklama
Podczytuję was juz od kilku miesięcy:sorry::sorry::sorry::sorry:.....staramy sie juz 3 cykle mam bezowulacyjne cykle i zainspirowana waszymi ziółkami już zamówiłam.Zobaczymy czy pomoże bo zaszkodzić nie zaszkodzi.... cieszę się że udaje się dziewczynom.....i smucę się z chwilowych porażek.Na pewno uda sie ....tylko za którym podejściem.....

powodzenia i witam się:-)

no to prosze brzunio:-)

piękny:tak:

witam się z rana ;-)jakoś pospaliśmy długo:tak:
obudziłąm się tylko ma temp dziś 37,19!!! co za @ kiedy ona przyjdzie. Na piątek mam HCG i nie wiem czy zdąży sobie pójść

EWELINA gratulacjie ogromne...prześlij Nam fluidki:-D Nie mogło być inaczej;-)

Ostatnia edycja:
Czyli dzis mam 112dc po owulce:tak:
No to się doliczyłam

W necie można znaleźć takie kalendarze do obliczania dni płodnych...wiadomo że czasami zdarza się później. Ale jak są normalne cykle to mozna mniej więcej wyliczyć.
Ja chodziłam do ginka na przegląd podwozia 3 razy w okresie dni płodnych i mi mówił co tam widzi.

powodzenia i witam się:-)

piękne:tak:

witam się z rana ;-)jakoś pospaliśmy długo:tak:
obudziłąm się tylko ma temp dziś 37,19!!! co za @ kiedy ona przyjdzie. Na piątek mam HCG i nie wiem czy zdąży sobie pójść

EWELINA gratulacjie ogromne...prześlij Nam fluidki:-D Nie mogło być inaczej;-)

;-)Cześć Śpiochu:-D

Tęskniłam ;-)

To mnie takie miejsca publiczne działają jak narkotyk...uwielbiam! I już wiele przetestowaliśmy. Problem tylko w tym, ze ja podobno dość głośna jestem :-p;-) ale jakoś sobie radzimy.
Z tym przywiązaniem to ja mojemu też obiecuje bo właśnie nie zawsze mi pozwala działać samej :wściekła/y: tylko sam się wyrywa.
Ale te holsy to ja polecam...są niesamowite! Fajnie że wczoraj o tym napisałyście :-)
ja wlasnie wrocilam ze sklepiku z holsami hihihii tylko bedzie maly probl;em bo ja nielubie mocnej miety tylko lagodna ale co tam dla mezusia sie poswiece potem przynajmniej bedzie grzecznie tableteczki na chlopakow lykac hihihi

a ty kochana przywiaz swojego tylko pozadnie i rob swoje a jak bedzie gadal ze masz go wkoncu uiwolnic bo niewytrzyma to wsadz mu cos do ustalbo je tez zwiaz i wypusc go pod sam koniec albo po finiszu hiihihi

witaj olkale !

Ja się konietki już żegnam...chop mnie już pogania do łazienki bo o 12 musimy wyjechać.
I cieszę się jak dziecko bo dzisiaj z garażu wyciągnę moje ukochane autko :-) i sobie pojeżdże :-)

reklama
no widzkochane, ze tematy seksistowskie dziś na fali;-)
no a jak hihih dzissobota wieczor wolny wiec szalenstwa sie szykuja ja mam wciaz @ wiec tylko mezem bede mogla sie zajac ale potem przynajmniej masazyk bede miec hihihi a dzis chyba wszystkie z holsami szaleja hihih

a mam pytanie moze ja sobie jednego juz teraz pocycam co sie przemoge to tej mocnej miety zeby potem sie niecofnac ....hihihi

Do góry