reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:tak:Ech wczoraj wieczorem zauważyłam piękny płodny śluz :tak::-) i zaraz przystąpiliśmy do dzieła, hm co prawda przytulasy są codziennie od poniedziałku bo ostatnio wyczytałam że tylko 40% dzieci rodzi się z owulacji :szok: ale od 2 dni tak mnie nawala lewy jajnik że szok chyba z stamtąd się cosik wykluje jeśli się w ogóle wykluje :-D

Może sobie już dzieciątko gniazdo wije... :tak::tak::tak:
Mnie też tak boli ale prawy...tylko ze u mnie przyczyny są raczej inne. :wściekła/y:

ewelinko u mnie też się nie otwiera! Czy potwierdziło się ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Może sobie już dzieciątko gniazdo wije... :tak::tak::tak:
Mnie też tak boli ale prawy...tylko ze u mnie przyczyny są raczej inne. :wściekła/y:

hehe fajnie by było ale teoretycznie to jutro mam owulkę i myślę że trochę za wcześnie mnie pobolewa jak na coś konkretnego :szok: ale fajnie by było chociaż dopadło mnie przeziębienie i kto wie co z tego wszystkiego będzie :-(

hehe fajnie by było ale teoretycznie to jutro mam owulkę i myślę że trochę za wcześnie mnie pobolewa jak na coś konkretnego :szok: ale fajnie by było chociaż dopadło mnie przeziębienie i kto wie co z tego wszystkiego będzie :-(
To może CIebie te jajniki tak na owulkę bolą... Jeżeli tak to teraz do dzieła i gniazdko dalej będzie się wiło...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moj test
C:\Documents and Settings\Marek\Pulpit\test.JPG

dalej u mnie nic nie widać...ale już dzewczyny napisały że piękny!

to czas rozpocząć świętowanie...oczywiście dla niektórych bezalkoholowo !!! :-p:-p:-p

Załączniki

• anna_maria_drink.jpg
    anna_maria_drink.jpg
    1,8 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry