reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

kobietki po raz 1 od kiedy jestem na forum nienadrobie zaleglosci bo od wczoraj wieczora naskrobalyscie 40 stron:szok:

czy sa dzis jakies fasolki??? ja dzis bylam u poloznej i ma wizyte na 2 marca wiec odrazu wtedy zrobie sobie usg :tak:

aha i mam pytanie do kobietek po odsstawieniu antykoncepcji czy krwawienie mialyscie inne??? bo ja ten okres niby normalne krwawienie ale taskie blade ze szok zawsze mialam krwisto czerwony okres i nawet bordowy a ten i ostatni taki blady jakby mi ktos w srodku krew z woda rozrzedzil:eek::szok:

reklama
olkale a powiedz czy te ziółka kupuje się każde z osobna czy to są już gotowe w paczuszce tylko każde osobno zapakowane bo nie wiem czy każde zioło trzeba kupować oddzielnie i mieszać

Trzymam kciuki! Jak dla mnie to fasolka!

Asiucha zadne fasoliny nie bedzie bo wynik odebrałam po południu i jest <2 czyli kicha:-( w 5 tyug powinno być >500

Ja do końca z tymi porcjami nie kumam :eek:

jedna porcja to wymieszane wszystkie ziółka czyli te ok 3 litrów o których pisałam...

Wow jestem w szoku, weszłam na tą stronę bociana i czytam o dziewczynach co piją te ziółka, takie dolegliwości i ciąże po 1 -2 miesiącu picia ziółek.
Muszę je kupić!

kobietki po raz 1 od kiedy jestem na forum nienadrobie zaleglosci bo od wczoraj wieczora naskrobalyscie 40 stron:szok:

czy sa dzis jakies fasolki??? ja dzis bylam u poloznej i ma wizyte na 2 marca wiec odrazu wtedy zrobie sobie usg :tak:

aha i mam pytanie do kobietek po odsstawieniu antykoncepcji czy krwawienie mialyscie inne??? bo ja ten okres niby normalne krwawienie ale taskie blade ze szok zawsze mialam krwisto czerwony okres i nawet bordowy a ten i ostatni taki blady jakby mi ktos w srodku krew z woda rozrzedzil:eek::szok:

Ja po odstawieniu antykoncepcji miałąm normalne krawienia, żadnych anomalii.

Ale każdy organizm inaczej zachowuje się przy odstawieniu środków hormonalnych i nie tylko, więc nie ma co się przejmować. Następna @ będzie już pewnie normalna

reklama
Ja po odstawieniu antykoncepcji miałąm normalne krawienia, żadnych anomalii.

Ale każdy organizm inaczej zachowuje się przy odstawieniu środków hormonalnych i nie tylko, więc nie ma co się przejmować. Następna @ będzie już pewnie normalna
ale to juz 2 taka @ moja po odstawieniu tabsow i dziwne mi sie to wydaje ale nic za 2 tyg do gina to sobie z nim pogadam

Do góry