reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kurcze,od kilku tygodni w moim mieście grasuje jakiś gwałciciel... Ja pitole,są 3 ofiary... I najgorzej,że jeden gwałt "odbył" się na jednym osiedlu obok mojego. Ostatnio widziano go na innym osiedlu też obok mojego... Kuźwa,choćbym nie wiem,co się działo,to sama po ciemku nigdzie nie wychodzę! :no: :szok: :no:

to uważaj na siebie kochana :szok:
kude skąd się tacy biorą ja nie wiem :wściekła/y::wściekła/y: psychole

reklama
Ja pierdylam,jak im się ru**ać chce za przeproszeniem,to niech lecą na wylotówki - tam pełno panienek stoi - do wyboru do koloru! Normalnie szok... Jak tu wyjść z Zuzią na spacer gdziekolwiek. :-( Najwcześniejsza godzina w jakiej zaatakował (ponoć chodzi z kumplem i wyszukują ofiar dla tego co gwałci),to 16:30,więc straaasznie wcześnie. :-( Chyba będziemy zostawać na podwórku... A na dalsze spacery tylko z G. ...

Musimy na siebie bardzo uważac:tak:. Pilnuj się z takimi wariatami nie ma żartów.
Miło było dziś z Wami porozmawiac, ale teraz idę zając się swoim mężulkiem - dziś moje kolej na zrobienie śniadanka. Trzymajcie się cieplutko dziewczynki do usłyszenia:-D:-)

a najgorzej,że jakaś baba alarmowała,że go widzi pod jednym większym sklepem. Stał godzinę (!!!) i obserwował. Zadzwoniłą na policję,ale oni to zbagatelizowali,bo nie zgadzał im się kolor włosów (z zeznań wynika,że jest czarny,a ten spod sklepu miał ponoć brąz)!!!

Wracam po śniadanku z kawka i:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Raz na moja koleżankę napadł, długo ja obserwował, znał jej rozkład dnia. Miała szczęście, że przejeżdzał samochód z kolegami i zobaczyli jak się po ciemku szarpie. Złapali kolesia i co tydzień póżniej był na wolności!!!

Rybka, a u Ciebie, jakies przeczucia??? ( co do cyklu)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Teściowa...eh...dla mnie to naprawdę temat rzeka,chociaż ostatnio jest niby lepiej;-)mam nadzieję że to nie jest jak zwykle cisza przed burzą:-) gotuje ta moja teściowa nawet dobrze tylko rzadko bo jest wiecznie zmęczona.albo ugotuje raz i potem teść cały tydzień to zjada:-D
co do tego gwałciciela to zgroza normalnie!co się dzieje w tym naszym kraju skoro ktoś dzwoni i mówi że go widzi a policja wyskakuje z jakąś niezgodnością włosów!!!:wściekła/y:ale oni jak zwykle czakają aż w końcu ktoś zginie dopiero potraktują to poważnie:-( agutka pilnuj się i miej oczy dookoła głowy.oby gnoja jak najszybciej złapali!

Agutka dziękuję za takie obrazowe przedstawienie pozycji.:-D
Robin dzisiaj był teścik z twojej rady. Mój M sie śmiał jak mu to pokazałam , że jakieś nie wyrzyte jesteśmy , a mówi się że mężczyźni zawsze i dużo mogą a tu skoro po ranku ja wyskakuje z ta pozycją.
Agutko masz racje ja się nie nastawiam na płeć byle było zdrowe:-).
Robin mój synek dziękuje za komplement. Ja przed kawusią dziewczyny a wy właśnie idę ja parzyć.

reklama
Agutka dziękuję za takie obrazowe przedstawienie pozycji.:-D
Robin dzisiaj był teścik z twojej rady. Mój M sie śmiał jak mu to pokazałam , że jakieś nie wyrzyte jesteśmy , a mówi się że mężczyźni zawsze i dużo mogą a tu skoro po ranku ja wyskakuje z ta pozycją.
Agutko masz racje ja się nie nastawiam na płeć byle było zdrowe:-).
Robin mój synek dziękuje za komplement. Ja przed kawusią dziewczyny a wy właśnie idę ja parzyć.

:-)Hello Kobietki!!! Widzę że od rana poruszyłyście bardzo wdzięczy temat teściowa i zboczeniec no nieźle ciekawe na czym się skończy wieczorem:-D

mnie też coś kuje jajnik lewy ale się nie nakręcam bo pewnie i tak @ przyjdzie znowu a to już tuż tuż :wściekła/y:

Do góry