reklama
A jeszcze Małż nic nie wie......zastanawiam sie jak mu to powiedziec, w jakiej sytuacji, bo chciałabym jakoś nietypowo i tak fajnie, zeby sie mega ucieszył.
Moze mi cos podpowiecie?
pozdrawiam fluidkując Wam ciązowo, jejciu ja jeszcze nie wierze, normalnie metlik w głowie i w sercu.
A chcesz coś kupić czy super kolacja?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dobra Babki,ja uciekam do wyrka. ;-)
Miłej nocki! :-)
Miłej nocki! :-)
suzi1
Kocham Cię synuś
Nie wytrzymałam do rana- niby HCG wtedy najwieksze, ale teraz zrobiłam wlasnie jeszcze jeden test i wyszly II KRESKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wow nie moge uwierzyc;-);-);-);-);-);-);-);-);-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Serdecznie gratuluję!!!!!!!!
A u mnie nic dobregoOdebrałam dzis wyniki i sie załamałam...
Estradiol :23(((((((((((
FSH: 5.87
LH:4.53
W poniedziałek ide do gina i zobacze co powie!!!!
Dobrze rozumiem ze przy takich wynikach nie ma szans na owulke????
A miało byc tak pieknie dzis....
Suzi będzie dobrze zobaczysz!!! Owulke można stymulować!!!Serdecznie gratuluję!!!!!!!!
A u mnie nic dobregoOdebrałam dzis wyniki i sie załamałam...
Estradiol :23(((((((((((
FSH: 5.87
LH:4.53
W poniedziałek ide do gina i zobacze co powie!!!!
Dobrze rozumiem ze przy takich wynikach nie ma szans na owulke????
A miało byc tak pieknie dzis....
Gratulacje, zdrowych i szczęśliwych 9 miesięcy.Nie wytrzymałam do rana- niby HCG wtedy najwieksze, ale teraz zrobiłam wlasnie jeszcze jeden test i wyszly II KRESKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wow nie moge uwierzyc;-);-);-);-);-);-);-);-);-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Egoistycznie łapię porcje swoich fluidków;-)
Kobitki ja to chyba rezygnuje z oczekiwania:-(
Przy wejściu do kochwy poawia sie coraz bardziej prześroczysty i klejący śluz....
Pewnie spóźniona owulacja :-(
No cóż chyba nie będę tą kolejną styczniową szczęściarą. :-(
Przy wejściu do kochwy poawia sie coraz bardziej prześroczysty i klejący śluz....
Pewnie spóźniona owulacja :-(
No cóż chyba nie będę tą kolejną styczniową szczęściarą. :-(
reklama
Podziel się: