reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
A jeszcze Małż nic nie wie......zastanawiam sie jak mu to powiedziec, w jakiej sytuacji, bo chciałabym jakoś nietypowo i tak fajnie, zeby sie mega ucieszył.
Moze mi cos podpowiecie?
pozdrawiam fluidkując Wam ciązowo, jejciu ja jeszcze nie wierze, normalnie metlik w głowie i w sercu.

A chcesz coś kupić czy super kolacja?

Nie wytrzymałam do rana- niby HCG wtedy najwieksze, ale teraz zrobiłam wlasnie jeszcze jeden test i wyszly II KRESKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wow nie moge uwierzyc:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:;-);-);-);-);-);-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Serdecznie gratuluję!!!!!!!!

A u mnie nic dobrego:no:Odebrałam dzis wyniki i sie załamałam...
Estradiol :23:((((((((((((
FSH: 5.87
LH:4.53

W poniedziałek ide do gina i zobacze co powie!!!!

Dobrze rozumiem ze przy takich wynikach nie ma szans na owulke????:confused:

A miało byc tak pieknie dzis....:no:

Serdecznie gratuluję!!!!!!!!

A u mnie nic dobrego:no:Odebrałam dzis wyniki i sie załamałam...
Estradiol :23:((((((((((((
FSH: 5.87
LH:4.53

W poniedziałek ide do gina i zobacze co powie!!!!

Dobrze rozumiem ze przy takich wynikach nie ma szans na owulke????:confused:

A miało byc tak pieknie dzis....:no:
Suzi będzie dobrze zobaczysz!!! Owulke można stymulować!!!

Nie wytrzymałam do rana- niby HCG wtedy najwieksze, ale teraz zrobiłam wlasnie jeszcze jeden test i wyszly II KRESKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wow nie moge uwierzyc:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:;-);-);-);-);-);-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Gratulacje, zdrowych i szczęśliwych 9 miesięcy.
Egoistycznie łapię porcje swoich fluidków:tak:;-):-p:-D

Kobitki ja to chyba rezygnuje z oczekiwania:-(
Przy wejściu do kochwy poawia sie coraz bardziej prześroczysty i klejący śluz....
Pewnie spóźniona owulacja :-(
No cóż chyba nie będę tą kolejną styczniową szczęściarą. :-(

reklama
Witam z rana
Ale mi się nie chciało wstac, a trzeba dzieciaki porozwozić.
U mnie jutro ma przyjść @, zobaczymy....
Wpadne tu na sniadanko ze świeżymibułeczkami i z kawką. A miałam się odchudzać;-)

Do góry