reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
To i ja sie tu dopisze... Bardzo, bardzo staralismy sie w lipcu, no i chyba nasze trudy zostaly wynagrodzone. Wreszcie. Bo od stycznia sie staramy, a kazda kolejna @ wywolywala lzy i fatalny nastroj.
Ale wczoraj zrobilam test i okazalo sie ze to juz 2 tydzien od zaplodnienia!!!!
Tak bardzo sie cieszymy, ale i martwimy by wszystko bylo ok.....

Pozdr
Kasia

Witam na naszym wątku(szczęśliwym dla niektórych). Jak test masz z II to wielkie gratulacje ,rozumiem co przeżywałaś. Ale teraz nie ma sie co martwić , wszystko bedzie dobrze:tak:

e tam bedzięmy się radowały!! zobaczycie już niedługo zobaczycie swoje 2 krechy:) Boże dzisiaj cały dzień przesiadziałam na forum:D

Aha dodam Wam jeszcze jeden objaw inny zapach z pochy,bardziej kwaśny.Aha i ta senność.Dziś mnie ominęła bo tak zaaferowana jestem:)

e tam bedzięmy się radowały!! zobaczycie już niedługo zobaczycie swoje 2 krechy:) Boże dzisiaj cały dzień przesiadziałam na forum:D

Aha dodam Wam jeszcze jeden objaw inny zapach z pochy,bardziej kwaśny.Aha i ta senność.Dziś mnie ominęła bo tak zaaferowana jestem:)
ja przez to forum nic w domu nie moge zrobic,raz niemal spoznielam sie do pracy,a raz rozgotowalam makaron...

Mąż już się wścieka, ze odkąd wróciłam do domu cały czas na forum siedzę. On ma cały tydzień urlop... Będe musiała za chwilę uciekać... A co do nk to myślę, ze mnie łatwo skojarzyć:)

reklama
Do góry