reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Agniesiar,tylko ze spokojem...może nie wiele sie dowiesz,ale może będą to istotne rzeczy!Tego ci życzę :) i będę trzymać mocno kciuki.... :tak::tak:

Dzięki, tylko żebym ten spokój zachowała, bo jak sie nakrecę, to znowu kolejny cykl będzie w plecy.

Tylko jak ten spokój zachować, jak wpadnę do domu to muszę znów wskoczyć na miotłę i zająć się porządkami!!!!:tak:

Jadodka a co u Ciebie?

reklama
Dziewczyny co to oznacza Tkliwość piersi?

Może oznaczać wszystko, mi się to zdarza nie zależnie od fazy cyklu.

Dziś też mam, a przecież mam @, nigdy do tad mi się to nie zdarzało, a teraz jest.

Dlatego nie nakręcaj się - bo możne to być wszystko, a możne to też być na fasolkę, czego ci oczywiście z całego serca życzę!!!!

Dzięki, tylko żebym ten spokój zachowała, bo jak sie nakrecę, to znowu kolejny cykl będzie w plecy.

Tylko jak ten spokój zachować, jak wpadnę do domu to muszę znów wskoczyć na miotłę i zająć się porządkami!!!!:tak:

Jadodka a co u Ciebie?

Co u mnie...nic cisza...i spokój....popołudniami pobolewa mnie podbrzusze i czasem mnie mdli...no i zauważyłam jeszcze ze jak mój Ł. dotknie moich brodawek lub zrobi to mój syn przez przypadek jak śpi z nami to od razu się denerwuje...i mnie to wkurza...i stąd moje pytanie czy to oznacza tkliwość piersi?

no w koncu raczyła być hehe;-) tylko codziennie w innym terminie wedlug ff. ale nie trace nadziei. dzieki za kciukasy przydadza sie:tak:
ja tez mocno trzymam kciuki za Ciebie:-) wiara czyni cuda!

No to trzymamy razem moze to coś da!!!!

Tylko jak zobaczysz swoje piękne II kreseczki to nie puszczaj trzymaj dalej dla mnie:-)

agniesiar bede trzymac dalej za was wszystkie tutaj:)

jagodka taka znalazlam hehe a to moze byc objaw ciązy, czego ci z calego serca zycze!!! kiedy testujesz?? chyba gdzies tak jak ja nie?

reklama
agniesiar bede trzymac dalej za was wszystkie tutaj:)

jagodka taka znalazlam hehe a to moze byc objaw ciązy, czego ci z calego serca zycze!!! kiedy testujesz?? chyba gdzies tak jak ja nie?

u mnie to jest tak,że do środy włącznie biorę tabletki i kończę opakowanie. I czekam na okres..ostatnio dostałam w niedzieli na pon w nocy,więc i tym razem wstrzymuje się z jakimkolwiek testowaniem do poniedziałku 12-go :)

Do góry