reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zamiast herbatki jem gorącą pomidorową w ramach rozgrzewającego śniadania:-)
ale mnie brzuch boli Chryste , a nie mam proszka żadnego... jak bede szła do pracy to muszę zakupić , bo nie wytrzymam chyba

Jak masz termofor to nalej sobie cieplej wody i potrzymaj na brzuchu mi zawsze pomaga na takie bolesci no i rozgrzeje:-)

Hmm pomodorowka mniam, tez dobry pomysl na rozgrzewajace sniadanko:-D
A ja sie glowie co tu dzis na obiad zrobic:eek:

Ja tez nie wiem co zrobic:sorry: ba musze najpierw wybrac sie do sklepu bo nic nie mam w domu co by sie nadalo do garnka wrzucic:eek:

Kazalam M umowic nas na wieczor do lekarza koniec tego leczenia na wlasna reke:sorry::sorry:

reklama
ha ja nie mam problemu z obiadem , bo po 1 jest jeszcze z wczoraj prawie pół garnka pomidorowej heh a po 2 zazwyczaj mąż gotuje :-D nie ma to jak się w życiu ustawić ;-)

ps.termoforu nie mam , a szkoda... na razie jak siedzę nie jest ten ból jakiś mocno uciążliwy, gorzej będzie w pracy, przy trzylatku nie da się posiedzieć w jednym miejscu;-)

ha ja nie mam problemu z obiadem , bo po 1 jest jeszcze z wczoraj prawie pół garnka pomidorowej heh a po 2 zazwyczaj mąż gotuje :-D nie ma to jak się w życiu ustawić ;-)

ps.termoforu nie mam , a szkoda... na razie jak siedzę nie jest ten ból jakiś mocno uciążliwy, gorzej będzie w pracy, przy trzylatku nie da się posiedzieć w jednym miejscu;-)
No u mnie ja niestety jak mam wolne to wypadaloby bym cos jednak wymyslila, bo mi bedzie glupio, jutro jak ja pojde do pracy to moja druga polowa zajmie sie obiadem:tak:

aha..rozumiem....fajnie?
Nie jest zle, choc wolalabym wrocic do tego co naprawde powinnam robic czyli do pracy w labolatorium analiz, no coz nie zawsze ma sie to co sie lubi, zamiast badac krew i takie tam, siedze w papierkach:-(, chcialabym to zmienic, tylko jesli mialaby sie teraz pojawic fasolka to jednak niebezpiecznie byloby mi zmieniac prace

dziewczyny mam takie pytanie, czy jak bym chciała iść na monitoring cyklu to muszę prywatnie szukać gabinetu czy na NFZ da radę to zrobić?

Nie jest zle, choc wolalabym wrocic do tego co naprawde powinnam robic czyli do pracy w labolatorium analiz, no coz nie zawsze ma sie to co sie lubi, zamiast badac krew i takie tam, siedze w papierkach:-(, chcialabym to zmienic, tylko jesli mialaby sie teraz pojawic fasolka to jednak niebezpiecznie byloby mi zmieniac prace

To prawda,lepiej poczekać co się wykluje i wtedy pomysleć o zmianie....

chup
u mnie zimno w mieszkaniu, sezon grzewczy zaczyna się w połowie października, do tego czasu to ja tu skostnieje :-)
U mnie też zimno:-(po tym jak rano zaprowadziłam Wikę do szkoły nie mogę dojść do siebie łapki, mam lodowate i siedze w kapturze od swetra na głowie a do tego głowa zaczyna mnie boleć i chyba widzę powtarzalność @ sie zbliża boli głowa :szok:

reklama
o kochana jak mnie wczoraj bolała głowa to myślałam ,że wykituję no i proszę jest @ dzisiaj , ale o tyle to dla mnie dziwne bo mnie nigdy głowa na @ nie bolała

laski będę uciekać , jeszcze muszę włosy wysuszyć i się wyszykować do pracy , zajrze po południu

Do góry