agniesiar
Marzymy o II serduszku
a ja 29 sierpnia
Testuj, testuj - trzeba rozszerzyć czerwoną listę!:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja 29 sierpnia
nie nie jutro co? bo już piłam kawe, 3 razy chyba już sikałam to lepiej jutro:-) wytrzymacie tyle no laski kto jak nie wy my znaczytestuj mała!
no to widzę, ale jak ktoś bierze ślub to z automatu nie jest już narzeczeństwem tylko małżeństwem wrzuć jakieś fotki ze ślubu, chętnie obejrzymyWiesz co zareczylismy sie 5miesięcy temu i też sie pobraliśmy teraz 12 wrzesnia
dziewczyno umiesz czytać ze zrozumieniem? to przeczytaj jeszcze raz mój poprzedni posta co to jest dziewne że sie zareczylism i 5 miesiecy później wzieliśmy ślub????
dziewczyno umiesz czytać ze zrozumieniem? to przeczytaj jeszcze raz mój poprzedni post
no wieeedziałam brzuch mnie coś boli... chyba ze strachu przed wizytą u gin hehedo jutra to wytrzymamy )))))))))))))))))))))))))))))))))
to ciąża jak byk !!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cholera- są II ale jedna baaaaaaaaardzo jasna....