eijf
Fanka BB :)
emilchen-ja gdybym miala ladny wykres to robilabym test wlasnie w 10dpo bo sama zobacz na ff jak czesto wychodzi!No ale to takim testem powiedzmy o czulosci 10.jesli chodzi o te co masz to sprobowalabym moze w 12?Ja wyjatkowo nie robilam bo temperatura byla beznadziejna a poza tym czulam ze to nie to.Moglam sie oczywiscie mile zaskoczyc ale nie zaskoczylam czyli przeczucie mnie nie mylilo.
co do przeciwcial i tabletek to wlasnie stwierdzialam ze nie czytam bo zwariuje!wszedzie co innego i poi prostu bede je brala ,moze nie umre i zobaczymy co bedzie!Tylko gdzies cos przeczytalaam co mnie teraz zastanawia.bo za 5 tyg mam pobrac krew.tabletke beirze sie rano a ktos gdzies pisal by przed pobraniem krwi nie brac...Tego nie wiem,chyba bede musiala dzwonic.
noukie-no widzisz to ja jutro kupuje orzechy (podobno bogate zrodlo.rowniez ryby,owoce morza mieso ale tego nie jadam.a reszta to juz mniej) i mojemu bede je tez podsuwac
lece glowe myc ,rzeczy na jutro przygotowac itd.ale jeszcze sie pojawie
co do przeciwcial i tabletek to wlasnie stwierdzialam ze nie czytam bo zwariuje!wszedzie co innego i poi prostu bede je brala ,moze nie umre i zobaczymy co bedzie!Tylko gdzies cos przeczytalaam co mnie teraz zastanawia.bo za 5 tyg mam pobrac krew.tabletke beirze sie rano a ktos gdzies pisal by przed pobraniem krwi nie brac...Tego nie wiem,chyba bede musiala dzwonic.
noukie-no widzisz to ja jutro kupuje orzechy (podobno bogate zrodlo.rowniez ryby,owoce morza mieso ale tego nie jadam.a reszta to juz mniej) i mojemu bede je tez podsuwac
lece glowe myc ,rzeczy na jutro przygotowac itd.ale jeszcze sie pojawie
Ostatnia edycja: