reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zielona.wampirzyca

mamusieńka
Miasto
szkocja
no to założyłam wąteczek...staranka czas rozpocząć:)

a salfazin, to jakieś witaminki, któe podobno wpływają na siłę, szybkość i ilość plemników...faceci chętnie biorą, bo poprawiąją też męską sylwetkę:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jak dla mnie to ty po prostu zaśmiecasz forum zakładając kolejny wątek na ten sam temat. Jak każdy założy wątek o staraniach na 12 miesięcy w roku to będzie tu niezły bałagan. Nie możesz się udzielać w jakimś istniejącym ?

kobieto, masz jakiś problem?co za różnica czy zaśmiecam czy nie...jeśli dla ciebie jest to wątek zbędny to się tu po prostu nie udzielaj...przeniosłam się tu z marcóweczek, czuję potrzebę założenia takiego wątku, tym bardziej, że jest nas więcej z poprzedniego wątku, i nie rozumiem jaki to stanowi dla Ciebie problem????

a ile placilas za ten salfazin?? ja narazie od wczoraj biorę wiesiołka,kolezanka jeszcze poleca kwas foliwoy dawac facetowi i sobie brac:D

salfazin to koszt u mnie w mieście, ok 28 zł za 100 szt. Co do kwasu foliowego, to ja biorę już od 3 miesięcy- ginekolog kazał brać przed staraniem, a mężowi daję dodatkowo wit. c- też podobno dobra dla starających się mężczyzn..

bluebell- dziękuję w imieniu starających się:)

u mnie maz opychal sie kukurydza;-);-);-);-) ponoc wzmaga meskie szeregi;)

a najwazniejsze to chyba wyluzowac i samo sie zrobi;-)

Jak dla mnie to ty po prostu zaśmiecasz forum zakładając kolejny wątek na ten sam temat. Jak każdy założy wątek o staraniach na 12 miesięcy w roku to będzie tu niezły bałagan. Nie możesz się udzielać w jakimś istniejącym ?

No i kolejna kobieta na tym forum która ma jakieś pretensje:baffled:
Przecież jak nie będzie zainteresowania tym wątkiem to spadnie niżej i tyle.;-)
My się przenosimy z marcóweczek.
Też nie mam narazie gdzie pisać.
Testuję w połowie lipca.
Temat staraczek trochę mnie przytłacza, gdyż jest tam wiele dziewczyn które mają duże problemy z zajściem w ciążę. Nie chcę się stresować ich problemami i tyle.
My dopiero zaczynamy staranka.

Zielona wampirzyca- Trzymam kciuki za kwietniówki 2010

ja jestem wyluzowana nie mam jakies parcia na szkło,że muszę ale bardzo bym chciała.I zgadzam się z moniat,na głownym wątku dla starających nie chce pisać bo to wsyztsko mnie przytłacza,nie chce sie stresować i przejmować zbytnio.A ten wątek nie ma na celu wprowadzania w zamęt,ale poprostu bedziemy pisać o naszych staraniach i w ogole.

Zielona wampirzyca mnie juz @ się skończyla,więc od jutra co 2 dni zaczynamy staranka!!!!ja własnie się zastanawiam czy będe wiedziała kiedy skonczyć brać wiesiołka.Wogole to zauważyłam u siebie prawidłowość cykli,w jednym z moich jajników pecherzyk musi dojrzewać szybciej a w drugim wolniej bo cykle mam na przemian 26 29 25 29 26 28 .

Aha tak pozatym to polecam załozenie sobie konta na 28 dni .pl pierwsze konto jest darmowe.Tam wpisuje się obserwacje swojego sluzu,tempki itp.Ja własnie założyłam,i jutro kupuje termometr i mam zamiar mierzyć tempke,chcę się dowiedzieć ogolnie czegoś więcej o swoim ciele.

reklama
Do góry