Witam chciałam zapytać bo czytałam dużo o tym na internecie w tamtym miesiącu miałam samoczynne poronienie testy ciążowe były pozytywne lekarz też stwierdził że samoczynnie poroniłam ale we wcześnej ciąży poroniłam 3 dzień mi się miesiączka spóźniała a później zaczęłam bardzo krwawić itp.teraz pod koniec miesiaca i dziś robiłam już 4 testy i w każdym wychodzi po 2 kreski jeden taki test elektroniczny kupiłam droższy i tam pokazuje w kiedy doszło do zapłodnienia itp.i pokazuje że jestem między 3 a 4 tygodniem ciąży jutro niby mam miesiączkę dostać ale nie wiem co o tym wszystkim mam sądzić ?czy się udało czy nie ?we czwartek pojade na zrobienie bety jak miesiaczki nie dostanę bo jednak dziwnie się ostatnio czuje jestem jakaś osłabiona senna i ze względu na To zrobiłam te testy przed miesiączką ale czytałam na internecie że zależy od wcześniejszej ciąży ile byłam tygodni jak poroniłam bo mogą wychodzić pozytywne testy mimo że może się nie być w ciąży bo ten hormon z wcześniejszej ciąży może nie zniknąć i nie wiem na czym stoję a teraz się pilnuje aby się nie przesiliać a staramy się o kolejne maleństwo i chciałam zapytać czy ktoś miał podobną sytuację do mojej ?I chciałam dodać że owolucja była monitorowana przez lekarza na usg także jest szansa że mogło się udać tylko jestem cały czas w takiej niepewności nawet taki zastrzyk miałam ovitrelle