reklama
miq
Fanka BB :)
starająca ja też miałam nieregularne @, nie pozostaje Ci nic innego jak obserwować siebie, załóż sobie wykres cyklu, mierz temperaturę, obserwuj śluz, zaopatrz się w testy owulacyjne lub mikroskop no i obserwuj. Warto by było się przejść do lekarza i zrobić badania skąd ta nieregularność, ale jeżeli to pierwszy cykl to proponuję przede wszystkim obserwację i działanie
Karola1305
Zaangażowana w BB
Miq, wyobrazam sobie, ze juz Ci ciezko...metoda Twojego meza bardzo spodobala sie mojemu jaka droga zaplanowane jest tozwiazanie?
Anulka, zaburzenia funkcji tarczycy są jednymi z tych, które łatwo i dość szybko można wyprowadzić na prosta, więc jak najbardziej powinnas być dobrej myśli. &&&&&&& za prawidłowe tsh.
Anulka, zaburzenia funkcji tarczycy są jednymi z tych, które łatwo i dość szybko można wyprowadzić na prosta, więc jak najbardziej powinnas być dobrej myśli. &&&&&&& za prawidłowe tsh.
Ostatnia edycja:
Izabela2_1
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny! mam zamiar od nowego cyklu mierzyć temp. czy możecie mi polecic dobry termometr na allegro jest tyle ze niewiem ktory jest wart uwagi. Bo nielicze zeby ten cykl skończył sie II.
Mój mąż kupił mi taki: BEZDOTYKOWY termometr NC100 Microlife NC 100 HIT! (2626097081) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Jest Mega dokładny i zapamiętuje ostatni pomiar. Minus - dosyć drogi (widzę,że można tanij kupić,niż wkleiłam).
Jest Mega dokładny i zapamiętuje ostatni pomiar. Minus - dosyć drogi (widzę,że można tanij kupić,niż wkleiłam).
reklama
Podziel się: