sleepyhead9996
Fanka BB :)
mały spokojny. Tylko ten śluz dziwny mnie denerwuje. Z takimi grudkami jakby gęstszymi. Ale nic. Zakładam że nic się nie dzieje i koniec. Dziś rodzi lam i tylko lam;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj maz i ja jestesmy nia zauroczeni normanieZobacz załącznik 458418Zobacz załącznik 458419Zobacz załącznik 458420
a kto to prosił o Amelcię? proszę bardzo
Ps. Iwasku Igorek do schrupania i ma takie ciemne oczęta jak Amelcia
Witam wszystkie starające się Jestem na etapie starania się o pierwsze dziecko. Czy znacie jakieś publikacje/książki, w których znajdę porady dla rodziców, dotyczące wychowywania dzieci. Chciałabym już na tym etapie zaznajomić się z tą tematyką, ponieważ chce być przygotowana na każdą ewentualność. Zagłębiając się w literaturę, nie będę trząść się ze strachu jak coś zacznie się dziać, a ja nie będę wiedziała co robić. Chce uniknąć takich sytuacji. Nie chce by były to jakieś pseudo porady na jakichś stronach internetowych. Zależy mi na fachowości tych porad. Z góry dzięki za odpowiedzi.