reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fasolka ależ śliczna i dzielna dziewczyna!!! :-) Trzymam kciuki żeby mała jak najszybciej wyszła zdrowa ze szpitala! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lamiav poczekaj jeszcze troszkę, dosłownie pare dni, bo jeszcze jesteś na pograniczu i jeśli uznają twoje maleństwo za wcześniaka to później będziesz miała dużo latania po specjalistach itp... Dziewczyna z sali urodziła córkę pod koniec 37 tygodnia to dostała tyle skierowań itp że głowa mała... a my z Konradem nie bo to terminowe dziecko.

A ja tylko na chwilę i uciekam do mojego małego bo czas papu!

Hej Kobietki!!! :-D oto i ja pojawiam sie jak fenix z popiołów :p mam nadzieję,że tęskniłyście za mną i jeszcze o mnie pamiętacie :-D
Pisać mi ładnie, co u której słychać (?) :-) widzę, że następne szykują się do wypakowania już niedługo :-)
Ja mogę zakomunikować, że 7 dni temu zaczęłam kolejny, juź 12-ty cykl (i dlatego teź spory czas mnie nie było, nie chciałam Wam truć tyłków moimi zmartwieniami) w tym miesiącu stuknie nam rok starań :-( przykro mi trochę, że to już rok bez rezultatów... Ale cóż... Jakoś trzeba z tym żyć ;-)

o dzisiaj ja pierwsza :-) witam wszystkie spioszki

Truskawcia:
no długo cie nie było, więc na nowy cykl ślę tłuściutkie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~

oraz mocno zaciskam
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jak się miewasz co porabiałaś ?

fifka: no moge czekać do następnej niedzieli tzn. nie bo święta to do wtorku :-D

Do terminu zostało mi równo 3 tygodnie :-D
Co za pogoda za oknem , nie zachęca do nbiczego chyba tylko do leżenia,

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry