reklama
masz madziu jeszcze raz linka specjalnie dla ciebie Body z imieniem! Kolekcja Kocham Dziadka /80 długi (1980188421) - Aukcje internetowe Allegro
Lamia tulę się do bruszka twojego
mijenka a do ciebie całej tylko żebym cię nie zgniotła
danao i do ciebie :*
Lamia tulę się do bruszka twojego
mijenka a do ciebie całej tylko żebym cię nie zgniotła
danao i do ciebie :*
danao84
Fanka BB :)
Lamia jaki brzuszek fajny:-)
Truskawcia
danao84
I wzajemnie Truskawciu:-) Samego szczęścia!
danao84 moj pies jak zobaczyl pierwszy raz w tym roku snieg to o malo sie ze szczescia nie posikała
miq ja mam 21 a tez mam do bani cykle:/ raz co 30 raz wiecej raz mniej:/ masakra...:/
neciuszka tak jak mowi zafasolkuje aniolki na bank maja siusiaki hehe
neciuszka bodziaki sa zajebiaszczeco ty opowiadasz kochana za glupoty?? przeciez co ma do tego czy jestes w ciazy i sylwester.
Ael wiktor wie co dobre moge ogladac z nim nastoletnie matki
LAMIAV MASZ BOSKI BRZUSIO NAPRAWDE
my własnie z selgrosu wrócilismy kupilismy red label i coca cole i jakies słodkosci
a teraz siedze i mi w nozki zimno bo butki troszke przemokły pomimo ze wszystko samochodem...:/
miq ja mam 21 a tez mam do bani cykle:/ raz co 30 raz wiecej raz mniej:/ masakra...:/
neciuszka tak jak mowi zafasolkuje aniolki na bank maja siusiaki hehe
neciuszka bodziaki sa zajebiaszczeco ty opowiadasz kochana za glupoty?? przeciez co ma do tego czy jestes w ciazy i sylwester.
Ael wiktor wie co dobre moge ogladac z nim nastoletnie matki
LAMIAV MASZ BOSKI BRZUSIO NAPRAWDE
my własnie z selgrosu wrócilismy kupilismy red label i coca cole i jakies słodkosci
a teraz siedze i mi w nozki zimno bo butki troszke przemokły pomimo ze wszystko samochodem...:/
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Lamia ale TY chudzinka jesteś!! :-) no mi też się bardziej podobało ale wyrzuciłam je na śmietnik!! Ono jest zrobione z takiego welury i sierść się dosłownie do tego przykleja!!!!!!! Dosłownie pól godziny odkurzania z zegarkiem w ręku i mało co efekt było widać! A to wytrę ściereczką i już, tym bardziej, że psina ma swoje posłanie koło łóżeczka w kącie więc zależy mi żeby to nie było siedlisko bakterii...
Neciucha to ja Cie pocieszę, ze nas zaprosili kuzyn K z żoną ale szczerze to w ogóle nie uśmiecha mi się tam iść i dzisiaj znalazłam doskonałą wymówkę!! Moja sunia jak usłyszała dzisiaj petardy to myślałam, że oszaleje - biegała po całym domu, szczekała i piszczała jednocześnie! Nie wyobrażam sobie zostawić ją samą w domu bo mi chałupe rozniesie... a z miłą chęcią posiedzę przed TV w dresach! Zrobię jakąś słatkę, upieczemy sobie karpia i kupimy piccollo :-)
Neciucha to ja Cie pocieszę, ze nas zaprosili kuzyn K z żoną ale szczerze to w ogóle nie uśmiecha mi się tam iść i dzisiaj znalazłam doskonałą wymówkę!! Moja sunia jak usłyszała dzisiaj petardy to myślałam, że oszaleje - biegała po całym domu, szczekała i piszczała jednocześnie! Nie wyobrażam sobie zostawić ją samą w domu bo mi chałupe rozniesie... a z miłą chęcią posiedzę przed TV w dresach! Zrobię jakąś słatkę, upieczemy sobie karpia i kupimy piccollo :-)
reklama
Truskawcia
Danao-dziękuję :-* dawno Cię nie widziałam :-) Co u Ciebie?
Lamia-dziękuję serdecznie :-) mam nadzieję, że przyszły rok będzie pomyślniejszy :-)
Lamia-dziękuję serdecznie :-) mam nadzieję, że przyszły rok będzie pomyślniejszy :-)
Podziel się: