reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
2.jpg

szczęśliwego nowego roku kobietki!!! :-)

danao84 moj pies jak zobaczyl pierwszy raz w tym roku snieg to o malo sie ze szczescia nie posikała:D
miq ja mam 21 a tez mam do bani cykle:/ raz co 30 raz wiecej raz mniej:/ masakra...:/
neciuszka tak jak mowi zafasolkuje aniolki na bank maja siusiaki:D hehe
neciuszka bodziaki sa zajebiaszcze:):)co ty opowiadasz kochana za glupoty?? przeciez co ma do tego czy jestes w ciazy i sylwester.
Ael wiktor wie co dobre:D moge ogladac z nim nastoletnie matki:D
LAMIAV MASZ BOSKI BRZUSIO:) NAPRAWDE
my własnie z selgrosu wrócilismy kupilismy red label i coca cole i jakies słodkosci:)
a teraz siedze i mi w nozki zimno bo butki troszke przemokły pomimo ze wszystko samochodem...:/

Lamia ale TY chudzinka jesteś!! :-) no mi też się bardziej podobało ale wyrzuciłam je na śmietnik!! Ono jest zrobione z takiego welury i sierść się dosłownie do tego przykleja!!!!!!! Dosłownie pól godziny odkurzania z zegarkiem w ręku i mało co efekt było widać! A to wytrę ściereczką i już, tym bardziej, że psina ma swoje posłanie koło łóżeczka w kącie więc zależy mi żeby to nie było siedlisko bakterii...

Neciucha to ja Cie pocieszę, ze nas zaprosili kuzyn K z żoną ale szczerze to w ogóle nie uśmiecha mi się tam iść i dzisiaj znalazłam doskonałą wymówkę!! Moja sunia jak usłyszała dzisiaj petardy to myślałam, że oszaleje - biegała po całym domu, szczekała i piszczała jednocześnie! Nie wyobrażam sobie zostawić ją samą w domu bo mi chałupe rozniesie... a z miłą chęcią posiedzę przed TV w dresach! Zrobię jakąś słatkę, upieczemy sobie karpia i kupimy piccollo :-)

truskawciu tobie tez wszystkiego najlepszego w nowym roku i oby przyniósł wam same szczęśliwe dni

neciuszka: po takich tulaniach to juz musisz się czuć lepiej i mam nadzieję ze humorek ci się choć troche poprawił

reklama
Danao-dziękuję :-* dawno Cię nie widziałam :-) Co u Ciebie? :-D

Lamia-dziękuję serdecznie :-) mam nadzieję, że przyszły rok będzie pomyślniejszy :-)

Do góry