reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ma-g jak się urodził mój kuzyn, na początku 7 miesiąca, to leżał ponad 2 miesiące w szpitalu. Tak czy siak jak wyszedł ze szpitala to lekarz rehabilitant, który maluszkowi masował ciałko powiedział, żeby mały spał w wózku jeszcze przez 2 miesiąca, czyli do 4 miesiąca od urodzenia, bo tam mu będzie przytulniej i będzie się lepiej rozwijał. To fifka na bank sama się ze wszystkim wyrobi, gorzej jak teściowa wyskoczy przed orkiestrę, bo z tego co fifka mówiła, to ona jest do tego zdolna.

A no nie powiem Wam ile to lat :p Dużo :D 24 dokładnie :D

Któraś z Was pisała, że ma połówkowe 12 grudnia :D Tego dnia to ja obchodzę imieniny :p Więc na pewno dzidzia się odwróci i pokaże Wam to co powinno :D

Atanbędę o Tobie jutro pamiętać, kochana :*

phyyy co to za wiek, to nawet nie jest ćwierć wieku - młoda koza jesteś :-) ja mam wizytę 12 grudnia, jeszcze nie połówkowe, ale już 19 tydzień więc jest nadzieja, ze się objawi :-)

coś mnie dzisiaj brzuch ciągnie, dobrze, ze nie muszę gotować, czeka mnie tylko byczonko do wieczora ;-)

Ostatnia edycja:
i ja mam 12 grudnia imieniny :-)

fasolka: ja po pracy też sie byczę bo mam obiadek , tylko najgorsze co mnie czeka to przeprawa autobusem :-(, a myslałam że męzuś z pracy wyskoczy i mnie podwiezie, ale nic z tego, jak wrócę do domu to wam się pochwale moim brzuszkiem , czy chcecie czy nie to i tak go oglądniecie :-D

Lamia a jak Ty masz na imię?

A no latka lecą :D

Fifcia trzymam kciuki za Kondzia :D Niech sobie jak najdłużej siedzi w brzuszku :* Buziaki od cioci Ali i Ani :*:*:*:*

reklama
Do góry