reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Będę dzielna ;)

miq
no ja mam szczęście że mój dobry jest i cena przystępna, ale czasem lepiej więcej płacić i mieć pewność że ma lepszy sprzęt i jest dobry. Musisz się zastanowić nad tym czy zmienić, najlepiej teraz bo potem w ciąży będąc średnio już kombinować

reklama
Neciuszka, będzie dobrze :)

Ael, ja nie pomogę, bo mnie brzuch dziś boli i sama nie wiem od czego, ale nie plamię, nie mam skurczów, Małe się rusza to nie panikuję :) Ale robić dziś nic nie mogę...

Fifka, nie za późno na zmianę? Czemu chcesz zmienić??

Martwię się Martochą

Ael tyle cioteczek jest chętnych więc nie martw się nawet kolka nie będzie straszna ;)
Miq oby się sprawdziło! Życzę z całego serducha :* &&&

Sil późno... ale wkurza mnie ona... robi badania a mało mówi... wzywa mnie do siebie co dwa tygodnie tylko po to żeby się pouśmiechać wypisać zwolnienie i zainkasować kasę... Poza tym chcę rodzić w prywatnej klinice a tam muszę być prowadzona przez nich przez ostatnie tygodnie ciąży.

Sil no musi być :) doczekać się nie mogę :) a ty leż sobie i pachnij ;)

Też się martwię, dałam jej nr miała jak co napisać ale cisza na telefonie a ona już nie dała mi swojego.

Przeczytalam kobietki Wasze wpisy dzisiejsze.. I to co martocha uslyszala od gin dzisiaj :( Bardzo mi przykro :( Nawet nie wiem co powiedziec... :(

Ael ja z checia zabiore Wiktorka :D Slodziak jest niesamowity :D hihi

A z innej beczki bo widzialam temat rozmow w toku na tapecie ... Zapytam wprost "Co myslicie" ?:D

She, ja się powstrzymam z oceną jakąkolwiek. Nie moja piaskownica, nie moje zabawki... A po co ma mnie ktoś zjeść :p

Fifka, no to faktycznie, ja w większej ciąży, a chodzę co miesiąc...

reklama
Wiecie co ale głupie uczucie ;) nie wiem co o tym myśleć ale jak założyłam słuchawki na uszy i puściłam muzykę to cały czas takie dziwne napięcie w podbrzuszu czułam, a jak teraz zdjęłam i ciszej muzykę zrobiłam to odpuszcza to uczucie napięcia ;)

Do góry