reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
jak mi sie dzień dłuży, z jednej strony jestem głodna, w koło mnie tony jogurtów ale nie mogę na nie patrzeć, nawet kawa mi dzisiaj nie smakuje:( jakiś kiepski dzień mam

Dobry!
Pyscek i Aga obie macie termin na 12-tego? Czy mi się tylko tak wydawało coś? To ja do Was dołączę:-) Problem tylko w tym, że ja będę testowac dopiero jak co to około 19-tego:-) Będę próbować granicy wytrzymałości mojej cierpliowści:-)
A ja dziś nie śpie od 4.20. Wczoraj wykąpaliśmy wieczorem psa i dziś rano zwiał jak mąż wypuścił go przed wyjściem do pracy na siku. Zrobiłam dwie rundki po okolicy - o 4.30 i o 6.00. Wtedy też się znalazł. Śmierdział okropnie! Nie wiem, gdzie się wytarzał, ale zrobił to skutecznie!:wściekła/y: Tak więc o 6 z minutami wylądował w wannie!

A ja mam pytanie:GDZIE JEST LAMIA??? ja już jej dobre parę dni nie widziałm. Wiecie może co z nią? Wiem, że miała gdzies wyjechać z większą grupą. Ale myślałam,że już dawno wróciła

Hejka :-)
tak ja i Aga mamy termin @ na 12, ale Aga jak już wiesz testowała, ja postaram się wytrzymać do 14 jak @ nie przyjdzie :)

Magdalena mi pozwolili jechać tylko dlatego ze byłam samochodem. A teraz leże w domu bo tak mi słabo i niedobrze że szok... :baffled:

Lamiav a no można dotknąć, ty też jesteś chudzina dlatego tak wyraźnie czujesz. Ja gdzieś kiedyś miałam zdjęcie we wcześniejszej ciąży na leżąco gdzie ta wystająca macica wyglądała przezabawnie :-D Taka kulka, potem wyżej wgłebienie i wystające zebra! Ale nie mogę tego zdjęcia znaleźć....

zafasolkuje: a wiesz ze ja nie zawsze ja czuję, wczoraj to wyjątkowo wyraźnie jak się obudziałm, to czułam tez lekki ból, taki właściwie dyskomfort , i wyraznie czuć nawet nie musiałam sie macać :-), takze sprawdz, moze cos znajdziesz

fifka: no w mni to już zeberek nie widać, :-D ale tak pod pępkiem to jakoś chudsza jestem , jak znajdziesz fote to wrzuć, zobaczymy

a
no i wrócił mi apetyt na sex, i to nawet bardzo, biedny mój mąż najpierw posucha a teraz nie dam mu spokoju :-D

She... kiedyś z Lamią rozmawiałam ze na zdjęciach widać przez skóre u niej macicę. I ona sie tym bardzo zainteresowała. Teraz pyta czy ta śmieszna gulka kiedy leży to właśnie macica. A ja jej mówiłam że miałam gdzieś zdjecie ze "wcześniejszej ciąży" (czyli młodszej) gdzie było to śmiesznie i wyraźnie widać. O to ci chodzi?

Lamiav, zdjecia tamtego nie znajdę ale włąśnie zrobiłam nowe. Tu też widać, tyle ze ja już w bardziej zaawansowanej ciaży.
P1060640.JPG

Dobra kochane ja spadam na te badanie krwi! Będe niedługo z powrotem! :*

Ostatnia edycja:
reklama
fifka: kurde mogłam się tez wczoraj sfotografować, bo może 2 gi raz aż tak wyraźnie jej nie wyczuję :tak: - nic to będę polować moze sie uda.

Dziurka kochanie gdzie jesteś ????????

Do góry