reklama
Pyscek
:)
Dobry!
Pyscek i Aga obie macie termin na 12-tego? Czy mi się tylko tak wydawało coś? To ja do Was dołączę:-) Problem tylko w tym, że ja będę testowac dopiero jak co to około 19-tego:-) Będę próbować granicy wytrzymałości mojej cierpliowści:-)
A ja dziś nie śpie od 4.20. Wczoraj wykąpaliśmy wieczorem psa i dziś rano zwiał jak mąż wypuścił go przed wyjściem do pracy na siku. Zrobiłam dwie rundki po okolicy - o 4.30 i o 6.00. Wtedy też się znalazł. Śmierdział okropnie! Nie wiem, gdzie się wytarzał, ale zrobił to skutecznie! Tak więc o 6 z minutami wylądował w wannie!
A ja mam pytanie:GDZIE JEST LAMIA??? ja już jej dobre parę dni nie widziałm. Wiecie może co z nią? Wiem, że miała gdzies wyjechać z większą grupą. Ale myślałam,że już dawno wróciła
Hejka :-)
tak ja i Aga mamy termin @ na 12, ale Aga jak już wiesz testowała, ja postaram się wytrzymać do 14 jak @ nie przyjdzie
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magdalena mi pozwolili jechać tylko dlatego ze byłam samochodem. A teraz leże w domu bo tak mi słabo i niedobrze że szok...
Lamiav a no można dotknąć, ty też jesteś chudzina dlatego tak wyraźnie czujesz. Ja gdzieś kiedyś miałam zdjęcie we wcześniejszej ciąży na leżąco gdzie ta wystająca macica wyglądała przezabawnie Taka kulka, potem wyżej wgłebienie i wystające zebra! Ale nie mogę tego zdjęcia znaleźć....
Lamiav a no można dotknąć, ty też jesteś chudzina dlatego tak wyraźnie czujesz. Ja gdzieś kiedyś miałam zdjęcie we wcześniejszej ciąży na leżąco gdzie ta wystająca macica wyglądała przezabawnie Taka kulka, potem wyżej wgłebienie i wystające zebra! Ale nie mogę tego zdjęcia znaleźć....
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
I tak ta śmieszna wystająca gulka (zwłaszcza wyczuwalna rano jak sie leży na plecach) to właśnie macica! U ciebie jest ona pod pępkiem. U mnie już ponad pół brzucha wypełnia
Kurcze ciekawe czy u mnie już coś czuć? Muszę się dzisiaj porządnie zmacać wieczorkiem :-)
zafasolkuje: a wiesz ze ja nie zawsze ja czuję, wczoraj to wyjątkowo wyraźnie jak się obudziałm, to czułam tez lekki ból, taki właściwie dyskomfort , i wyraznie czuć nawet nie musiałam sie macać :-), takze sprawdz, moze cos znajdziesz
fifka: no w mni to już zeberek nie widać, ale tak pod pępkiem to jakoś chudsza jestem , jak znajdziesz fote to wrzuć, zobaczymy
a
no i wrócił mi apetyt na sex, i to nawet bardzo, biedny mój mąż najpierw posucha a teraz nie dam mu spokoju
fifka: no w mni to już zeberek nie widać, ale tak pod pępkiem to jakoś chudsza jestem , jak znajdziesz fote to wrzuć, zobaczymy
a
no i wrócił mi apetyt na sex, i to nawet bardzo, biedny mój mąż najpierw posucha a teraz nie dam mu spokoju
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Zafasolkuje, to najlepiej czuć rano! Bo wtedy masz żołądek pusty i tylko macica wypycha brzuch do przodu!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
She... kiedyś z Lamią rozmawiałam ze na zdjęciach widać przez skóre u niej macicę. I ona sie tym bardzo zainteresowała. Teraz pyta czy ta śmieszna gulka kiedy leży to właśnie macica. A ja jej mówiłam że miałam gdzieś zdjecie ze "wcześniejszej ciąży" (czyli młodszej) gdzie było to śmiesznie i wyraźnie widać. O to ci chodzi?
Lamiav, zdjecia tamtego nie znajdę ale włąśnie zrobiłam nowe. Tu też widać, tyle ze ja już w bardziej zaawansowanej ciaży.
Dobra kochane ja spadam na te badanie krwi! Będe niedługo z powrotem! :*
Lamiav, zdjecia tamtego nie znajdę ale włąśnie zrobiłam nowe. Tu też widać, tyle ze ja już w bardziej zaawansowanej ciaży.
Dobra kochane ja spadam na te badanie krwi! Będe niedługo z powrotem! :*
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: