Atan
♥ mamusia Amelki ♥
cześć dizewczyny
big: gratuluję ślicznego Dominika - fajowy maluszek :-)
Atan: a dzisiaj usg, no to pochwalisz się swoim maleństwem ?
Ami jakoś tak nie za dobrze, no i nic sie niechce- ale to żadna nowość :-(
dam znac ide dopiero na 19.45
napisze a wlaczysz tel w szwecji to wlacz ;-)hej kobietki
ja tez dzisiaj sie czuje tak sobie ale odpukac najgorzej tej ciazy nie znosze cieszy mnie to...
Big sliczny synus Dominik
Asiolku w koncu sie pojawilas chociaz na chwilke co tam u ciebie???
Atanku - &&&& za wizyte dzisiejsza i prosze o smska po wizycie
ja zaraz sie szykuje do pracy ale tylko na 2 godzinki plus dojazd do domku ale fajnie tak amlo pracy dzisiaj hehe przeszkolic nowa kobietke
wczoraj sie z moim pogryzlam znowu tym razem o pieniadze:/ ehh jak on mnie wkurza nie macie pojecia :/
a jaka ja ciekawa ;-)Atanku ogromnie &&&&&&&&&&& za wizytę!!! POWODZENIA!!!! Pisz koniecznie co tam usłyszałaś i chwal się zdjęciami !!! Ależ jestem ogromnie ciekawa!!!
Miq Magda ma rację temierzenie temperatury u ciebie jest bez sensu... godzina dwie różnicy w mierzeniu potrafi zafałszować wyniki a w takim wypadku to w ogóle bóg wie co ci wyjdzie... Ja polecam najprostrze testy owulacyjne z allegro )te za 1zł jeden) tanie, proste i dyskretne! Też musisz o stałej porze robić - najlepiej popołudniu. Ale nic nie stoi na przeszkodzie by zdobić go w WC w pracy!
Lamiav ja proponuję... hm... czy teść pali? Bo jeśli tak to cygara są fajnym prezentem! Czy twój teść jest smakoszem jakiegoś alkoholu? Dobra whisky czy koniak zawsze jest w modzie!
Miq własnie, testy owu polecam. Tylko tam dobrze doczytaj bo ja np miałam bardzo różne, gdzie jedne mo zna było robić o której porze dnia sie chce a drugie po południu gdzie 2 godz wczesniej nie wolno duzo pic
Atanku łooo mamo...trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dziekuje ;-) czekam z niecierpliwoscia ;-)
ooooooooo slodziasty a co to za zabka chce zabke ;-) ;-)Pochwalę się Wam moim dziełem
ja po pracy wykapana zjadla 2 nalesniki a teraz zajada chrupki serowe ;-)
a i waga pokazala 89... wiec tyjemy od caerwca jak na razie z 87 niejest zle 2 kg ;-)
a co do pieniazkow zawsze bylo tak ja zakupy maz rachunki a kazdy ma swoje konto a jak ktos cos potrzebuje to wiadomo sie kupi ale dzisiaj to az sie ze szczescia poplakalam bo moj kupil wszystkie produkty na urodzinki wydal 400zl i co mowie mu ze mu przeleje itd a on mowi ze no cos ty przeciez mamy wspolne a to urodzinki podwojne bo polowa ciazy i ostatnie urodzinki we dwojke ;-) bo potem beda urodzinki dzidzi ;-) i dzisiaj taki podekscytowany chodzi jak ja niemoze sie doczekac usg ;-) wiec ja na mojego nie narzekam ;-)