reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

cześć dizewczyny

big: gratuluję ślicznego Dominika - fajowy maluszek :-)

Atan: a dzisiaj usg, no to pochwalisz się swoim maleństwem ?

Ami jakoś tak nie za dobrze, no i nic sie niechce- ale to żadna nowość :-(

dam znac ide dopiero na 19.45
hej kobietki :)
ja tez dzisiaj sie czuje tak sobie ale odpukac najgorzej tej ciazy nie znosze :) cieszy mnie to...

Big sliczny synus Dominik:)
Asiolku w koncu sie pojawilas chociaz na chwilke co tam u ciebie???
Atanku - &&&& za wizyte dzisiejsza i prosze o smska po wizycie :)
ja zaraz sie szykuje do pracy ale tylko na 2 godzinki plus dojazd do domku :) ale fajnie tak amlo pracy dzisiaj hehe przeszkolic nowa kobietke:)
wczoraj sie z moim pogryzlam znowu tym razem o pieniadze:/ ehh jak on mnie wkurza nie macie pojecia :/
napisze a wlaczysz tel w szwecji to wlacz ;-)

Atanku ogromnie &&&&&&&&&&& za wizytę!!! POWODZENIA!!!! Pisz koniecznie co tam usłyszałaś i chwal się zdjęciami !!! :-D Ależ jestem ogromnie ciekawa!!!

Miq Magda ma rację temierzenie temperatury u ciebie jest bez sensu... godzina dwie różnicy w mierzeniu potrafi zafałszować wyniki a w takim wypadku to w ogóle bóg wie co ci wyjdzie... Ja polecam najprostrze testy owulacyjne z allegro )te za 1zł jeden) tanie, proste i dyskretne! Też musisz o stałej porze robić - najlepiej popołudniu. Ale nic nie stoi na przeszkodzie by zdobić go w WC w pracy!

Lamiav ja proponuję... hm... czy teść pali? Bo jeśli tak to cygara są fajnym prezentem! Czy twój teść jest smakoszem jakiegoś alkoholu? Dobra whisky czy koniak zawsze jest w modzie!
a jaka ja ciekawa ;-)

Miq własnie, testy owu polecam. Tylko tam dobrze doczytaj bo ja np miałam bardzo różne, gdzie jedne mo zna było robić o której porze dnia sie chce a drugie po południu gdzie 2 godz wczesniej nie wolno duzo pic

Atanku łooo mamo...trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziekuje ;-) czekam z niecierpliwoscia ;-)
Pochwalę się Wam moim dziełem:)
ooooooooo slodziasty a co to za zabka chce zabke ;-) ;-)

ja po pracy wykapana zjadla 2 nalesniki a teraz zajada chrupki serowe ;-)
a i waga pokazala 89... wiec tyjemy od caerwca jak na razie z 87 niejest zle 2 kg ;-)
a co do pieniazkow zawsze bylo tak ja zakupy maz rachunki a kazdy ma swoje konto a jak ktos cos potrzebuje to wiadomo sie kupi ale dzisiaj to az sie ze szczescia poplakalam bo moj kupil wszystkie produkty na urodzinki wydal 400zl i co mowie mu ze mu przeleje itd a on mowi ze no cos ty przeciez mamy wspolne a to urodzinki podwojne bo polowa ciazy i ostatnie urodzinki we dwojke ;-) bo potem beda urodzinki dzidzi ;-) i dzisiaj taki podekscytowany chodzi jak ja niemoze sie doczekac usg ;-) wiec ja na mojego nie narzekam ;-)

reklama
jak dlugo bylas na polowkowym w gabinecie ?? bo ciekawa jestem o ktorej wyjde z bgabinetu i bede wykonywac telefony ;-)

Atanku skarbie ja też czekam :) A witaminki wyślę już w poniedziałek bo jutro małż szkołę zaczyna a dziś pracuje do 24 albo dłużej to nie chcę mu głowy zawracać

moniko my się nie znamy więc miło mi cię poznać :)

Ostatnia edycja:
spoko neciuszka ;-) :* ja sie powoli zbieram bo po drodze jeszcze do banku moj chce wplacic wyplate wiec powoli wychodze ubieram sie i jedziemy ;-) narazie do uslyszenia ;-) ahh ;-)

Hej dziewczyny :)
Dawno tu nie pisałam, ale wczoraj byłam na usg i wyszło na nim, że Niunia jest ułożona miednicowo, jest mało wód płodowych no i już łożysko III stopnia...
shocked.gif

Powiedziała, że w związku z ułożeniem dzidzi najprawdopodobniej będzie cesarka i że już raczej się nie odwróci tym bardziej, że ma mało wód... a co Wy o tym myślicie? myślicie, że ma jeszcze jakieś szanse?
No i dzisiaj poczytałam o tym łożysku III stopnia i się przeraziłam... ponoć to dużo za wcześnie, i jest to groźne dla dzidzi, zazwyczaj trzeba wywołać poród wcześniej i oznacza, że ciąża jest już praktycznie donoszona... Lekarka kazała się bacznie obserwować i jak tylko cokolwiek mnie zaniepokoi, od razu jechać na IP... nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć... ogólnie jestem podłamana...

Ma mała czas ok 4 tygodni, a przynajmniej do 38 tygodnia do tygodnia donoszenia. Więc trochę czasu, jak się do tego czasu nie odwróci, to jednak nie masz kochana co liczyć na sn tylko cc.
Żeby spróbować by mała zmieniła pozycję, pochyl się wyprostowanymi plecami do podłogi, albo rób takie ukłony w bok. Możesz też się położyć na łóżko od razu na bok i w odstępach kilkunastosekunodwych zmieniać położenie na plecy potem drugi bok i tak z powrotem kilka razy. Nie ma co się martwić, jak dzidzia zdrowa to cc jej nic nie zaszkodzi ani Tobie

ael była by dumna z mojego brzucha diziaj ,bo rozmiarem tak patrząc z głory to mam jak ona taka jestem wzdęta, aż mi się chce z siebie smiać :-D

Kobieto ja jestem baniakiem to wątpię byś mnie nawet wzdęciem doścignęła :p

a ja mialam koszmar w nocy bo zachcialo mi sie roznosci na kolacje kanapki chipsy milki way kubus normalnie gorzej jak kobieta w ciazy

A mnie się śniło, że mój Pablo romansował z gejem! I byłam zła, że nic mi nie powiedział!

jejuuu dziewczyny!!! odebralam wynik bety... mam 387 :szok: a to wynik z 3 tyg i 4 dzien, a wg tych przedzialow w 3 tyg. jest miedzy 5,8 a 71,2, czy to sie jakos inaczej liczy i w tym czasie naleze juz do 4 tygodnia? ale teraz juz mam pewna pewnosc :-) jestem w ciazy :-)

No to tylko gratulować. Poczekaj do pierwszego usg, niczym się nie martw jak Dziura to robiła :p

Boszzz ale się dzieje dzwoni moja matula mówi że gościowi poderżnęli gardło po drugiej stronie ulicy od jej bloku

Włoszczowa: Nocny dramat. Śmiertelny cios w szyję! - nowe fakty - 5 paždziernika 2011

Facet miał kontakty z mafią i żeby wyjść z paki zeznawał przeciwko nim.

Jak byłam kilkanaście lat temu w podstawówce (Czyli jakieś 100 lat temu), na sąsiedniej ulicy facet wsiadał do auta z matką i żoną, żona miała jakąś paczkę zaadresowaną do męża. W aucie jak wszyscy siedzieli paczkę facet otworzył i ....bomba wybuchła. Serio. Gościu ponoć podpadł zdrowo mafii.

hej, ciekawe czy któraś mnie jeszcze pamieta; dzisiaj pobolewa mnie lewa strona brzucha, jestem w 19 tygodniu? trochę się martwię

Kochanie, macica całą ciążę się rozciąga. Ja miałam podobne bóle co jakiś czas, trzeba się przyzwyczaić. A jeśli bardziej Cię boli to weź nospę i połóż się na prawą stronę.

Dzięki Aerleda, pamiętam jak Ty miałaś na suwaczku 20 tygodni, a ja robiłam testy a teraz sama jestem w połowie, a Ty niebawem rodzisz; czas niesamowicie płynie.

Ael kochana jak się dziś czujesz? Ja właśnie sobie kisielek zapodałam. A ten gostek coś miał wspólnego i jak go posadzili to postanowił zeznawać przeciwko no i ma. Ja idę po niedzieli do gina mam nadzieję że wszystko ok i zacznie dupka odstawiać

reklama
Dzięki Aerleda, pamiętam jak Ty miałaś na suwaczku 20 tygodni, a ja robiłam testy a teraz sama jestem w połowie, a Ty niebawem rodzisz; czas niesamowicie płynie.

No widzisz, czas pędzi i ja nie wiem gdzie ten czas poleciał :-D A za 11 dni do szpitala :-)

Ael kochana jak się dziś czujesz?

Dziś dobrze, trochę bardziej stropy mi spuchły, ucho się odtyka, miałam dziś rano pierwszy poważny skurcz krzyżowy, ale taki drobniutki i malutki. Czopa na szczęście jeszcze nie zaobserwowałam, więc Wiktorowi na świat jeszcze się nie spieszy :-)

Do góry