reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

dobranoc pyscku
ja ide cos obejrzec i plecy wyprostowac i moze sen przyniesie ukojenie wredny katar,,,
wiec dobranoc kochane ;-)

reklama
Fifka cieszę się bardzo że się wyjaśniło. I po co te nerwy??? nu nu nu<grozi paluchem> Nie wolno maluszka denerwowac pamiętaj!
Dziureczko dziękuję kochana:* Ja też kibicuje Twoim skarbeńkom;)
Bojaca :) Muszę coś wykombinować z tą rybką więc zobaczymy:) Dziękuję
I ja zmykam do łóżeczka. Jutro pierwsza wizyta w szkole rodzenia . Jestem ciekawa wrażeń mojego szczescia ;)

Atanku golfik super:D teraz podobno ma się zepsuć pogoda;/ dzisiaj ponoć był najładniejszy dzień w październiku :/

Dzizas ja z rybkami też miałam przeboje ale to dawno temu...:D na początku był szał a później nie miał kto akwarium myć.... :p

Ael porządki w pokoju Wiktorka zrobione ??:> Jak tam Twój w pracy ? trzyma się jakoś??

Ja jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną .... zobaczymy co z tego wyjdzie....

Ostatnio jakoś mało wpisów na forum :> Wchodzę rano i wieczorem a tu tak mało do nadrabiania że wszystko ogarniam:D Ja się pytam co tu się dzieje że taki "mały ruch"?

Kobity dzień doberek :)

Strasznie natworzyłyścieeeee ;) coś ostatnio mało piszecie. Ja znów dospać nie mogę :] ale to nic zwlokę mojego i za godzinę podejmę próbę zrobienia badań :D mam nadzieję przepisać to co mi kazał zrobić na poz i nie płacić :-D

Siemano z rana:-)
Powiem, Wam, ze odpukać, ale od skoku ciśnienie w piątek około godziny 10 (spowodowane zachowaniem innego człowieka) narazie jest spokój :-) gdyby nie przedwczorajsza migrena, można by rzec jest idealnie :-)

Martwi mnie to co zaczyna się dziać za oknem. Zanosi się na deszcz, a ja przytargałam tylko parizolke made in kiosk ruchu.

reklama
Witam piękne
Spieszę z rana z nowinkami. Jestem ciocią :-D maluszek urodził się ok 23 przez cesarskie cięcie, miał główkę owiniętą pępowiną i troszkę był za wysoko i musieli ciąć. Dostał 8 na 10 punktów. Waży 3.200 i ma 53 cm. Ma długie pazurki i narazie jest blondynkiem
A u mnie hmmm przyszedł @ więc cykl mam 34 dniowy, sprawdzałam na tych kalkulatorach dni płodnych i każdy pokazuje inaczej:crazy:

Do góry