reklama
lili82
Zaciekawiona BB
o rany mijlenka jaka Ty szczuplutka jesteś:-) to ja myślałam, że ja mało waże ( 52kg) ale Ty mnie przebijasz
magenta :)
Fanka BB :)
mijenko- hehe wow pierwszy raz ktos wazy mniej odemnie ja przed ciaza wazylam 45 kg a teraz juz mam 47,8 wic chyba tyje jak w czasie ciazy przytyje tak z 10kg to nawet nie mam zamiaru sie odchudzac bo chcialam przytyc do tych chociaz do 55 kg
lili82
Zaciekawiona BB
ojejku nienormalna ta dziewczyna w tych rozmowach w toku jest:-( dla niej dziecko jest czymś obslizgłym co z niej wychodzi
kasia.natka
widzę że tu temat obiadowy więc i ja się podzielę bo mój mężuś dziś serwuje pulpeciki w sosie kurkowym...mniam
no i rosołek na moje choróbsko
no i rosołek na moje choróbsko
ja jutro mam zamiar zrobic zupke i chyba rosolek chociaz buraczki za mna chodza eh sama czasem nie wiem co bym chciala zjesc
A co do tych lasek to bym wybila polowe z nich
A co do tych lasek to bym wybila polowe z nich
kasia.natka
ja kocham rosół! ale dobrzy barszczyk...mmm...robiłam ostatnio taki z fasolą...
S
Silmiriel
Gość
Lili, ja już farbowałam 3 razy i nic się nie dzieje. Poza tym, dziecko na początku nie jest z Tobą połączone, więc nic się nie stanie. Jak jest kiepska farba to zwyczajnie może nie wyjść wcale, albo nie taka, jak chcesz.
Zafasolkuję nospę można.
Miq, tylko wydaje mi się, że dawniej poronienie nie było taką tragedią, a przynajmniej nie wolno tak było do tego podchodzić. Bóg dał, Bóg zabrał i tyle. Ja mam mamę 64 lata i ona jak chodziła w ciąży z moimi braćmi to musiała brzuch ukrywać, bo "co bebech pokazujesz" a z facetów się śmiali, jak kobieta w ciąży była. Więc i się tak nie zwracało na siebie uwagi. Druga sprawa to taka, że mniej szkodliwe było jedzenie, powietrze i cała reszta, więc mniej rzeczy szkodziło.
Ael, piękności
Mag, smaruj brzuchola, bo jak swędzi to rośnie
Też mam spaghetti
Ale ja się dziś komplementów w pracy nasłuchałam i muszę zrobić casting na tatusia bo się w pracy dwóch jeszcze do mnie przyznało znaczy do dziecka
Zafasolkuję nospę można.
Miq, tylko wydaje mi się, że dawniej poronienie nie było taką tragedią, a przynajmniej nie wolno tak było do tego podchodzić. Bóg dał, Bóg zabrał i tyle. Ja mam mamę 64 lata i ona jak chodziła w ciąży z moimi braćmi to musiała brzuch ukrywać, bo "co bebech pokazujesz" a z facetów się śmiali, jak kobieta w ciąży była. Więc i się tak nie zwracało na siebie uwagi. Druga sprawa to taka, że mniej szkodliwe było jedzenie, powietrze i cała reszta, więc mniej rzeczy szkodziło.
Ael, piękności
Mag, smaruj brzuchola, bo jak swędzi to rośnie
Też mam spaghetti
Ale ja się dziś komplementów w pracy nasłuchałam i muszę zrobić casting na tatusia bo się w pracy dwóch jeszcze do mnie przyznało znaczy do dziecka
kasia.natka
Sil a co twój mąż na tych zdeklarowanych dodatkowych tatusiów
reklama
hehe smaruje brzucha od momentu jak pokazal mi tescik 2 kreski oliwka co prawda teraz jak bede leciec to na lotnisku jest taki krem na rozstepy clinique czy jakos tak i moja siora go stosowala i nie ma rozstepow a ze ja szczupla jestem to zapewnie by mi sie pokazaly szybko a nie chce ich miec na lotnisku jest tanszy niz w sklepie ehh i tak ok 200zl bdzie kosztowal ale wole to niz rozstepy a brzuszek rosnie bo juz sie troszke pokazuej a ze ja plaska jak sciana bylam to teraz widac taki jak bym sie pozadnie najadla i nie robila siusiu od paru dni
Podziel się: