reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Niektóre laski to nie wiem za kłaki i kilka razy o ścianę najlepiej ;)

O żesz kurdesz ale mnie jamnik ciągnąć zaczął

mijenka no możesz no chudzino tyyyy :) jeszcze cię dokarmię ;)

Ja sobie Adele zapuściłam przez słuchawki :)

reklama
mijenko- hehe wow pierwszy raz ktos wazy mniej odemnie:p ja przed ciaza wazylam 45 kg a teraz juz mam 47,8:p wic chyba tyje:p jak w czasie ciazy przytyje tak z 10kg to nawet nie mam zamiaru sie odchudzac:p bo chcialam przytyc do tych chociaz do 55 kg

ja jutro mam zamiar zrobic zupke i chyba rosolek:p chociaz buraczki za mna chodza :p eh sama czasem nie wiem co bym chciala zjesc:p
A co do tych lasek to bym wybila polowe z nich:p

Lili, ja już farbowałam 3 razy i nic się nie dzieje. Poza tym, dziecko na początku nie jest z Tobą połączone, więc nic się nie stanie. Jak jest kiepska farba to zwyczajnie może nie wyjść wcale, albo nie taka, jak chcesz.

Zafasolkuję nospę można.

Miq, tylko wydaje mi się, że dawniej poronienie nie było taką tragedią, a przynajmniej nie wolno tak było do tego podchodzić. Bóg dał, Bóg zabrał i tyle. Ja mam mamę 64 lata i ona jak chodziła w ciąży z moimi braćmi to musiała brzuch ukrywać, bo "co bebech pokazujesz" a z facetów się śmiali, jak kobieta w ciąży była. Więc i się tak nie zwracało na siebie uwagi. Druga sprawa to taka, że mniej szkodliwe było jedzenie, powietrze i cała reszta, więc mniej rzeczy szkodziło.

Ael, piękności :)

Mag, smaruj brzuchola, bo jak swędzi to rośnie :)

Też mam spaghetti :)

Ale ja się dziś komplementów w pracy nasłuchałam :p i muszę zrobić casting na tatusia :p bo się w pracy dwóch jeszcze do mnie przyznało :p znaczy do dziecka :p

reklama
hehe smaruje brzucha od momentu jak pokazal mi tescik 2 kreski:p oliwka:) co prawda teraz jak bede leciec to na lotnisku jest taki krem na rozstepy clinique czy jakos tak i moja siora go stosowala i nie ma rozstepow a ze ja szczupla jestem to zapewnie by mi sie pokazaly szybko a nie chce ich miec :p na lotnisku jest tanszy niz w sklepie ehh i tak ok 200zl:p bdzie kosztowal ale wole to niz rozstepy:p a brzuszek rosnie bo juz sie troszke pokazuej a ze ja plaska jak sciana bylam to teraz widac taki jak bym sie pozadnie najadla i nie robila siusiu od paru dni:p

Do góry