reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Odpowiedziałam powyżej twojego ostatniego :) też edita strzeliłam żeby nie było ;)
Moje ambicje poszły w las dziś ;) jadę przed 12 do miasta porobić wysyłki do hurtowni po koszulki, i do apteki po duphastona. Małż wróci koło 19 dopiero mam zrobić uwaga bardzo ambitnie ;) barszczyk winiary i uszka do tego ugotować :D

reklama
Oooo... tak myślę, ale człowiek się tak cieszy bo to taki inny miesiąc niż do tej pory.. ehh... ale na pewno będzie dobrze.. a co u Was dziewczyny ? mam nadzieje że się poszczęśli również WAM !! :)

Pozdrawiam

Witaj Moudzik! Nie przejmuj się! Z czasem każda zachodzi w ciążę, ale uwierz mi to wcale nie takie proste jak mogło by się wydawać :-D

A ja chyba zrobię dzisiaj klopsiki w sosie pomidorowym i makaron do tego (nie chce mi się obierać ziemniaków...)

Dziewczyny mam pytanie może głupie ale się zastanwiam, nie wiem czy mnie jakieś przeziębienie jednak nie bierze czy jak wezmę polopirynkę jakąś to może mieć wpływ na zapłodnienie i utrzymanie się tego? Czy może lepiej ciepła herbatka z sokiem malionwym i pod kocyk?

Dziurko niestety nie pamiętam już bo od dawna na siódemce jadę

A ja z innej beczki. Dziewczyny wie któraś może jak zmienić orientacje ekranu w starym windows xp?

Boże jaką orientację? Ja po informatyce i nie słyszałam takiego stwierdzenia :-D

Naciuszka nie pomogę... ale wątpię żeby coś się stało... Dziecko na początku nie jest z tobą połączone jeśli doszło do zapłodnienia, a czy zatrzyma zapłodnienie? Nie słyszałam o czymś takim...

reklama
Neciuszka...ja myslalam o jakis bardziej zaawansowanych, np 700, albo cos w tym stylu.myslisz, ze kiedys dojdziecie do tego? bo ja moge zaczekac :-)
Dziura...tylko TY sama nie zmieniaj orientacji:-D

Do góry