reklama
Witam :-)
Działo się coś ciekawego ? Są jakieś nowe mamusie?
Widzę, że mamy nową koleżankę Witam serdecznie
Dla przyszłych mamusiek YouTube - ‪Niekryty Krytyk ocenia: Okultyzm‬‏ Zapamiętajcie i nie wychowajcie dzieci na szatanistów
Działo się coś ciekawego ? Są jakieś nowe mamusie?
Widzę, że mamy nową koleżankę Witam serdecznie
Dla przyszłych mamusiek YouTube - ‪Niekryty Krytyk ocenia: Okultyzm‬‏ Zapamiętajcie i nie wychowajcie dzieci na szatanistów
Pyscek
:)
prawie 2 miesiące mi się spóźnia :-( a czy to ciąża to nie wiem, bo non stop test wychodzi z I krechą
Pyscek
mojej koleżance wychodził do 2 trymestru z jedną krechą
a potem ?? co dalej dostała @ czy ciąża ??
Hmmm.. To długo Pyscku, ale zawsze Ci się spóźniał czy miałaś w miarę regularnie? Testy mogą wychodzić negatywne i można być w ciąży, ale myslę że przyczyna tkwi gdzie indziej. Dobrze że idziesz do lekarza już niebawem to sie okaże. A nie myslałaś żeby zrobić betę dla zasady? Jak mi się spóźniał przez torbiele to gin kazał robić bete jeżeli miałam np. plamienia albo mocne bóle a wizytę miałam za jakiś czas. Zawsze byłam z nim na telefonie bo z racji niskiego poziomu progesteronu musiałabym szybko wziąc lutkę jesli byłaby to ciąża.
Pyscek
no poczekam i 1 lecę odrazu się zapisać, a jakbym teraz brała przez 10 dni lutkę to stało by się coś czy nic ?? bo albo potem dostane @ albo nie a ciąży nie zaszkodzi prawda ?? kiedyś jak nie miałam @ to gin przepisał mi abym brała .. co Wy myślicie?
reklama
Podziel się: