reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

mnie powiedzial ze jestem rozregulowana hormonalnie temu plamie i cykle mam takie sobie i dal mi cos na regulacje cykli i zobacze w tym cyklu co bedzie z plamieniami, bo mialam nawet z tydz przed@ plamienia. A plamienia na 2dni przed@ to nic nie znacza ale tydzien???? To juz za dlugo

mayli gratki i zazdroszcze

reklama
mayli- ja też Ci zazdroszcze ale wciąga Twoje ciażowe fluidki aż mi się w głowie kręci :D żeby wszytskim szło tak sprawnie jak Tobie :)
A jak się czujesz?? Pojawiało się wiecej ciążowych dolegliwości ??

Hej, hej :-) witam wszystkie dziewczynki!
ale ja dziś pospałam, dopiero co się obudziłam... i wszystko było by pięknie, gdyby nie to że się nie wyspałam. Mój piesek nauczył się wskakiwać do nas do łóżka i to oczywiście na moją część, więc dziś 4 razy budził mnie w nocy skurcz, bo przez niego nie mogłam się ruszać. Oczywiście jak go wyrzucam to później przychodzi ponownie i to wchodzi tak że go nie czuję. Niby jeszcze jest szczeniaczkiem ale to duzy pies więc dużo miejsca zajmuje i już nie mam za bardzo siły go podnosić z łóżka bo klocek wielki i ciężki, z 15kg już waży. Nie mam pojęcia jak go oduczyć wskakiwania. Najlepiej byłoby go wywalić na przedpokój i zamknąć drzwi, ale nie mam sumienia.

amalfi dzięki i nie zazdrość tylko zachodź. Wiem to latwo powiedzieć i jeszcze niedawno wydawałoby mi się to niemożliwe ale zobacz ja zaszłam to czemu ty nie miałabyś też niebawem zafasolkować?

a propos crocksów: ja też mam, kupiłam na wyprzedaży w Berlinie w zeszłym roku, te buty są super lekkie no i mam znaczeń z tour de france (żółta mapka i napis) bo jestem fanką;-)))
teraz marzą mi sie takie: Crocs™ Berryessa | Crocs.fr
i jak tylko pojadę do Berlina w tym roku to natychmiast sobie kupuję;-))

pierwszy raz poszłam od 2 lat :-) więc chodzę rzadko,za młodu kiedy chodziłam do szkoły średniej to łaziłam regularnie w zimie,by czuć się lepiej,że nie wyglądam jak blada dupa.

julieet a gdzie Ty robisz,że takie szkodliwe warunki?
biedny piesio,może się czymś zatruł?
to tylko zaciążyć i wakacje na kilka miesięcy lub lat:tak:
k-rolcia nie dajmy się zwariować:-) jak masz ochotę to idź,tylko nie w czasie @:rofl2:
mayli zachęcasz zachęcasz,ale to nie takie latwe zaciążyć,a pewnie jak zaciażylaś to się zastanawiasz,jak to możliwe,przecie to takie proste było:tak:

a ja chyba mam jakąś bakterię w moczu,mam parcie na pęcherz okropnie i czuje,że coś nie tak kiedy robię siku:-(
jeszcze mokro od dupastonu....bleee
lecę zaraz po mlodą do żłoba,a potem muszę jakiś obiad zmajstrować

patrycja mayli wielkie gratulacje:) nie było mnie 3 dni i takie miłe wiadomości na powitanie:)
wszystkie staraczki oczywiście serdecznie witam:) ja już mam bóle na @ więc już niech przyjdzie i będzie po wszystkim...

Hello laseczki :D

Ale macie tempo, ledwo nadrobiłam, to co napisałyście przez cały dzień…

Co do miesiąca urodzenia…ja jestem grudniowa i wkurzało mnie zawsze, że jak robiłam imprezę, było ziiimno, szaro i ponuro, ale zawsze wszyscy byli na miejscu, gorzej jak się dziecko w lecie urodzi, no ale o czym tutaj mowa, ważne żebyśmy zafasolkowały, a kiedy się urodzi, to kwestia drugorzędna ;)

No i widzę, że dużo tutaj moich rówieśniczek, też jestem 83 rocznik, nasze dzieci znowu będą z wyżu demograficznego ;)

Mayli, cudowna wiadomość, ogromnie gratuluję no i teraz to muszą się posypać forumowe ciąże, ale fajowooo, wysyłaj fluidki ciążowe, raz, raz !! !!

witamy nową stareczkę :D

Kwiatuszek, na bakterie w moczu polecam Urosept, na furagin trzeba mieć receptę, a urosept daje rade, pomaga :)

Amalii, trzymam kciuki za prokreację, dobre kotlety mąż usmażył ?? Po posuwaniu na pewno były zarąbiste hehe

Kurcze, czytam to forum i piszę sobie odpowiedzi w Wordzie, bo inaczej wszystko zapomnę no i fluidki Mayli chyba już zaczęły działać, Patrycja, gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to mamy już dwie ciężaróweczki, suuuuper!!!!!!

Ela, wyluzuj trochę, wiem że łatwo się mówi, czekaj cierpliwie do 21go na testowanie, jak wcześniej zrobisz i wyjdzie negatywny, to się niepotrzebnie nakręcisz, a tak 21go i z porannego moczu będzie najlepiej wiadomo co i jak, trzymam kciuki, a lampka wina nie zaszkodzi, nawet w ciąży od czasu do czasu można sobie umoczyć usta więc wszystko można, ale umiarkowanie…

A ja dzisiaj miałam zabiegany dzień, chyba zaraz pójdę spać... u mnie @ dobiega ku końcowi, w końcu !! teraz będziemy odliczać do owu, baaardzo jestem ciekawa co ten cykl przyniesie, jeszcze nigdy nie bzykaliśmy się tak yyy z końcem wewnątrzustrojowym hehehhee

Urosept to tylko zioła i mitonigdy nie pomagalo wczoraj maz mi zalatwił zamiennik furaginu juz jeste lepiej ale dzieki za pomoc

mayli a w berlinie crocsy są w takiej samej cenie? ja sobie kupię emu nieprzemakalne,bo rok temu miałam takowe ino beżowe,a skórę tylko mialy wewnątrz buta,a te nieprzemakalne są z owczej skóry :)

anna_
z pieskiem jak z dzieckiem, konsekwencja na pierwszym planie,jak pozwolisz za dużo,to Ci wejdzie na głowe:)

a poza tym takie mamy tempo,że co nowego nappisze,to potem sprawdzam czy nie ma czegoś nowszego...
i tak jestem wiecznie w tyle...
ale fajnie,bo jest co czytać :d

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lilou, pracuję w laboratorium histopatologicznym, mamy tam pełno szkodliwych odczynników chemicznych m. im formalina, ksylen, fenol i inne różne, dlatego od razu idę na zwolnienie jak będę w dwupaku :)

A pies na bank się czymś zatruł, teraz śpi bidula, zjadła ryżu i ją obserwuję, czy dalej będzie rzyganko, czy już spokój...

Ania, moja też czasami wskakuje do łóżka i też jest duża, trzeba być konsekwentnym, jak wskoczy, to mów głośno 'nie' i go zrzucaj, najlepiej zdecydowanie za obrożę, wiem że szkoda i jeszcze jak pies patrzy takim smutnym wzrokiem, to szkoda, no ale jak jest szczeniaczek, to jeszcze ok, ale później jak taki 40kg kloc zalegnie na łóżku, to koniec ;)

reklama
Do góry