reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hehe co plotkujemy hehe jak to my zawsze plotkujemy :-)

Lillydelux- kolejny termin @ 22 marzec wiec u mnie kurcze znow nie uda sie isc na monitoring bo w polsce tylko tydzien mamy byc to tylko co najwyzej na poczatku cyklu moge sobie popatrzyc a ja chce sie dowiedziec czy pecherzyk peka

A powiedzcie mi jak to jest z tymi badaniami w ktorym dniu cyklu musze je zrobic ta luteine itp te cale hormony????

hmm a tak swoja droga kobietki moja @ jakas dziwna podpaski bym nie musiala zmieniac troche krwawie jak siusiam a tak to nic prawie ze mnie nie leci:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
witam a ja dalej obserwue bo wstretna @ jeszcze nie przyszła, ale razem z M stwierdzilismy ze poczekamy jeszcze dzien albo dwa na test bo boimy sie rozczarować, a tymczasem czekam na fluidki :)

Magenta nie bardzo się znam, ale progesteron (czyli luteinę) robi się w II połowie cyklu bo dopiero wtedy po owulacji jest ona wytwarzana. Co do reszty to nie mam zielonego pojęcia...

super dzieki za informcje bo zapomnialam juz co wtedy mialam i kiedy ale jak pojde do ginia to tez mi pewnie powie co i jak i kiedy sam pewnie mi zleci boje sie troszke tej wizyty
Ewika- 3 mam za ciebie mocno kciuki oby tobie sie udalo i zebys sie nie rozczarowala bo znam dobrze to uczucie:zawstydzona/y: ale wierze ze tobie sie uda

Ewika- a jakie masz dlugie cykle???

ja w poprzednim cyklu dostalam w 25 dc wiec teraz tez sie balam ze znowu sie przesunie ale tak mam przez loty samolotem potem jak wracam do szwecji to zawsze dostaje @ wczesniej o pare dni dobrze ze czesto do polski nie latam haha ale tak to jak w zegarku 28 dni rowniutko zawsze rano jak wstaje z lozka przed wstanie pobolewa mnie brzuszek i dzien wczesniej na noc juz zakladam podpaske:zawstydzona/y:

reklama
Do góry