reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pyscek
No to czekamy 3 tygodnie :)

Magda
A wracając do naszego tematu, to wczoraj znów zaliczyłam zjazd, że mam za mało mleka, więc go dokarmiłam sztucznym... efekt był taki, że go jednak tą butelką przekarmiłam... i prawie całą zwrócił :sorry2: serce się kraja :/ Teraz żałuję, że ni kupiłam jeszcze wagi do ważenia niemowlaków, tak bym mogła kontrolować lepiej ile zjadł i jak przybiera na wadze i nie świrować :/

Mika
witaj :)

Monika
Jak tam u Ciebie humor? :)

Vin karmienie to jednak ciężka sprawa. Lepiej chyba przekarmić, niż nie dokarmić :) Nauczysz się szybko co i jak, zobaczysz! Będę zgłaszać się po rady do Ciebie za 2,5 miesiąca :)

Cześć dziewczyny, super że takie dobre newsy dzisiaj czytam głównie mam na mysli Pyscek Ciebie , ja również trzymam mocno kciuki i wierzę że się uda :)
Dziwne ale wróciłam niedawno z pracy no może to akurat takie dziwne nie jest :p tylko to że przez większość czasu myślałam by już wrócić do domu , odpalić kompa i zajrzeć tu do Was, zobaczyć co nowego a przecież długo na tym forum nie jestem...
Vin dziękuję humor dopisuje. Poza tym myslałam sobie tak dziś że jeszcze kilka tygodni temu straciłam już nadzieję i pogodziłam się z myślą że jednak nie jest nam dane zostać rodzicami, teraz trochę mi wstyd bo jeżeli się czegoś mocno pragnie to nadzieję trzeba mieć do samego końca, będę walczyła o tą dzidzię dla nas bo w końcu to nasze największe marzenie i musi się spełnić nie ma innej opcji...

Hejka :-)

U mnie 13dc. Nadal testy owulkowe negatywne, temp skacze ale od kilku dni jest u mnie dużo płodnego śluzu i kłucie jajników i bądź tu mądry :sorry2: no nic.. czekam nadal :tak:

Witaj Mika i powodzenia :-)

Pyscek kiedy będziesz robiła test? Ja ok 15.10, może razem uda nam się zatestować :-) &&&&&&&&&&&&&

Monika bo BB to uzależnienie :-D wiem to po sobie ;-)

Vin niestety tak to już jest.. za chwilę będziesz będziesz już tak ogarnięta że wszystko będzie dobrze :tak: pamiętam mój hard core z karmieniem.. mam nadzieję, że przy drugim będzie lepiej..

Magda a Ty jak się czujesz?

Miłej niedzieli :-)

Natkusia powiem szczerze,że nie napalam się na robienie testu - więc nie mam pojęcie kiedy testować, gin też nie dał mi terminu testowania, powiedział że za 3 tyg mam przyjechać do niego z ciążą ... :-p czyli pewnie jakoś też w tym tyg co Ty :) ale szczerze mówiąc to staram się zapomnieć, nie myśleć że miałam iui aby nie napalać się niepotrzebnie, wczoraj bolały mnie tzn kuły jajniczki na przemian, może coś się do nich dobrało :-p ale jak narazie zajmę się pracą, rodziną, domem i nie będę myśleć o zabiegu :-) grzecznie leki biorę i czekam na rozwój sytuacji ;-) Trzymam kciuki za testowanie Twoje, więc działać mi tam proszę :)

reklama
Do góry