reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda :)
Z przyjemnością zaglądam patrzeć na Twoje wyniki :) wywołujesz u mnie uśmiech na twarzy, co w ostatnich dniach stresu (ostatnie dni dopinanie spraw przed ślubem w sobotę) jest bezcenne :) buziaki

Vin cudownej uroczystości Wam życzę!!!!

nic się nie stresuj!!!! wszystko będzie super!!!

ja najpierw bałam się, że nie wytrzymam w butach bo były bardzo niewygodne a potem z tego stresu zapomniałam zupełnie, że mam niewygodne buty! :-D

po ślubie, po przywitaniu gości i po pierwszym tańcu stres ze mnie trochę zszedł i wtedy przypomniało mi się, że mam niewygodne buty, hahaa!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Magda
Możesz o takie rzeczy pytać bez skrępowania :)
Tak miałam dużo, co zresztą wpływało na moje chęci do dalszych przytulanek :) Chociaż mój M stwierdził, że mimo dużej ilości śluzu, to że w środku jest już coś inaczej (chyba chodziło mu, ze ścianki są bardziej wyczuwalne, ale już nie pamiętam dokładnie, w każdym razie coś tam komentował ).
Przygotuj się też na zwiększenie ilości krwi w organizmie... mi na początku puchły stopy jak za długo chodziłam, więc w domu nóżki były zawsze na poduszce na podwyższeniu, od ponad miesiąca zaczęłam zauważać większe ukrwienie dziąseł (często krwawią przy myciu) no i ponoć w środku też jestem bardziej ukrwiona (mniej miejsca, jak to określił mój M).
Co do zębów (pewnie to robisz) ale jeśli nie, to pamiętaj w ciąży dbać o niej bardziej niż zwykle, czyli poza myciem obowiązkowo nitka do zębów i płyn do płukania ust. Dziąsła się troszkę podnoszą (ja tego nie widzę, ale mój dentysta mi to powiedział niedawno), więc resztki jedzenia mają więcej miejsc by się ukryć.

Cześć dziewczynki :-)

Dawno tu do Was nie zaglądałam... ale jak dzisiaj weszłam to od razu poprawił mi się humor.... :-)

Magda GRATULUJE !!!!! Oszczędzaj się teraz i wszystkiego dobrego :-)

Vin ty już zaczynasz 21 tc....:szok: jejku jak ten czas leci ;-)... pamiętam jak oznajmiłaś, że się udało... a tu już połowa ciąży :-)

Dagna miałam wizytę we wtorek, przeniosłam sobie. Ciąża jest, w poniedziałek mam zrobić betę i zobaczyć czy jest wzrost i jaki. Usg po 25.04, ale umówiłam się na 22.04 i mam nadzieję,ze będzie w gabinecie USG. Musze też monitorować moją tarczycę, więc badanie TSH i ft4.

reklama
Witam:):)
Jak mnie tu dawno nie było, ale widzę, że Ciężarówek przybywa i tak trzymać:):) GRATULACJE!!!!;-)
Sun Kochana Ty już przy końcówce, a pamiętam jak pisałaś, że się udało :szok:
Trzymam za Was kobietki ciągle kciukasy &&&& i jak tylko mogę to wchodzę poczytać:)

Do góry