reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej Miq :* co tam u Ciebie jak mała ??? no na staraczkach dużo nowych dziewczyn przybyło ... :tak:

hej hej u mnie dobrze, w przeciwieństwie do Was jestem na tabletkach anty-hmm jakoś średnio im ufam:sorry:
a mała rośnie jak na drożdżach, byliśmy na badaniach w Poradni Patologii Noworodka, na szczęście wszystko jest ok, nie ma śladu po niedotlenieniu, mała nawet wyskoczyła po za siatki centylowe a to mały dowód

Załączniki

• DSC05652.jpg
    DSC05652.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 30
miq wow ale piękna księżniczka!!!!!! cudo!!!!!!

dziewczyny czy może któraś się orientuje ile mg wit B trzeba brać bo wydłużyć fazę lutealną, zlikwidować plamienia i uregulować cykl?

mam tabletki 50 mg i nie wiem ile razy mam brać dziennie...

Miq Piękna Lilianka :) super że wszystko ok :)
no a u mnie już po batmanie ... przyszedł odbębnił swoje na szybkości i siedział i gadał z moim P o akwariach i podziwiał nasze cuda :p

Hej kochane

Ależ za Wami tęsknie :) Próbuję się zadomowić w wystaranych, ale to nie to samo, co rozmowy z Wami :)
Cieszę się, że Karoli przyeszdł naturalnie @, cały czas trzymam kciuki, żeby Magdzie jednak w tym cyklu @ nie nadeszło :)
Pyscek - trzymam kciuki za owocne boboseksy :)

Co u mnie tak po troszku. W niedziele wróciłam do domu, więc WKOŃCU w poniedziałek poszłam do lekarza.
Wizyta ogólnie rozczarowująca, lekarz (LX) oczywiście ucieszył się z wiadomości, ale skończyło się na założeniu karty ciąży i wypisaniu skierowania na badania krwi. Nawet na fotel nie kazał mi wejść, żeby sprawdzić to czy owo...
No więc we wtorek poszłam do zaufanego ginka mojej przyjaciółki (niestety płacąc już za wizytę), ale wizyta warta każdych pieniędzy, bo łzy radości gdy się widzi fasolkę na USG i te emocje... niesamowite :))) życzę Wam tego samego jak najszybciej :)))
Dziś zrobiłam wszystkie testy krwi i moczu i większości mam już wyniki. Beta HCG blisko 25tys :)

Trzymam kciuki za Was wszystkie razem i za każdą z osobna :)

reklama
Do góry