reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magenta tak jak mówi Big, z tym śluzem, to też ważny objaw na ciążę. Przytulę przytulę mocno jak będzie jedna krecha, ale będą dwie to Cię kopnę za pesymizm :p

Kwiatuszku dzięki :* Mój się ucieszył, ale on i tak już wcześniej ode mnie wiedział, że się udało. Z resztą to stary antyk, do niego musi to dojść. Teraz odsypia biedaczek, bo spał w nocy tylko 4 godziny :-)

reklama
Ale ma nosa ten Twoj Aerleda! Moj tak zartowal zartowal a jak sie dowiedzial to postradal zmysly :)
A teraz to mu musze ciagle odpowiadac kiedy dziecko siedzi, mowi, chodzi, kiedy bedzie mogl z nim jezdzic, kiedy lego kupowac.... Nie zna sie chlopak wiec mam lawine pytan :-)

aelreda krechy są jak byk widoczne!!!!!! gratki gratki....
magenta wiesz,że mialam podobne objawy do twoich?? temp mam identyczną jak Ty 37,1-37,3 cyce bolą po bokach...trzymam mocno kciuki

Ael serdecznie gratulacje, dobre wiadomości od rana w poniedziałek. oby wszystko spokojnie i pomyślnie się rozwiązało

a ja porozmawiałam z moimi dziewczynami w pracy i okazało się, że większośc z nich zaszła w ciąże w "nieprzepisowym" czasie, to znaczy dzień po @ lub w zupełnie poprzestawianym cyklu, a więc i ja mam nadzieję, pomimo nie współżycia w dni płodne ;-)

dzieki lilou moze tym razem sie poszczesci wiecie sutki mnie swedza teraz ale i tak mam stresa ze @ przyjdzie:-( moze moze 3majcie kciuki za mnie i czas pokaze moze was nie zawiode
no objawy moze i podobne ale moze to tez na @ moze byc

Ostatnia edycja:
Ael???!!! BRAWO KOCHANA!!! NAWET NIE WIESZ JAK SIĘ CIESZĘ!! :-D Cudowne wieści!

Ślij nam teraz dużo fluidków!! Nadzieja na forum znowu powraca!!

Magetna trzymamy mocno kciuki!! Za wszystkie zresztą trzymam cały czas!

Magenta trzymam za Ciebie ogromne kciuki i przesylam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Za wszystkie trzymam kciuki, teraz nastepna w kolejnce Jaga!
Magenta melduj sie jutro rano koniecznie

reklama
bede sie meldowac obiecuje zatestuje w niewiedzy mojego :zawstydzona/y: zeby potem znowu sie nie martwil ze mi zle...rano wstaje o 5 15 czyli tak jak codzien i jak moj wyjdzie do pracy to strzele testa a fliudki sie przydadza moze i pomoga:-D

a teraz znowu sluz ze mnie polecial:tak: hmm juz nic nie rozumiem

Ostatnia edycja:
Do góry