reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no jestem jestem już zdaje raport :
Tak dokładnie to nic nie wiem ... zrobił mi usg i zbadał (co byłam w szoku bo u niego trzeba się prosić :/ ) no ale coś go zaniepokoiło bo powiedział że widzi pęcherzyk ale nic w nim nie ma a jak na 53 dzień cyklu już powinno być widać, no i dał mi skierowanie na bete (za free :) ) i mam jutro koniecznie zrobić a w czwartek z wynikiem u niego na 16 i wtedy powie co i jak .. jeśli nie ciąża to będzie musiał działać w stronę @ ... więc dziewczynki kciukasy za czwartek ... a jak pokazałam wyniki męża z badania nasienia bo ciekawi byliśmy co on powie to kazał mi sobie w ramki oprawić :) bo są dobre więc nie wiem jeden mówi tak drugi tak ...
powyściskał mnie na brzuchu na koźle że do teraz mnie boli :(

kurde i znowu nie pewnosc i stres do czwartku szkoda ale jak jest fasolka to zazwyczaj na poczatku nic nie widza kaza robic bete lub przyjsc za 2 lub 4 dni wiec pyscek ja mysle ze to fasolka

no zobaczymy ... a czy na bete mam iść na czczo ? tzn z pustym żołądkiem czy mogę zjeść śniadanie ?
a i tak wyniki włożą mi w kartę :( więc będę wiedzieć w czwartek, może da mi skserować :p

Pyscku nie musisz być na czczo.... A powiedz mi czy lekarz Ci powiedział, że jest duża szansa, że to dzidzia????? Bo jak ja byłam u gin 16 dni po spóźnieniu to już biło serduszko... ale ja mam długie cykle 33-34 dniowe...więc mam nadzieję, że w czwartek też coś zobaczysz lub usłyszysz :-)

reklama
Do góry