reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ostatnio Pisałam z Magdaleną :tak: u niej wszytko dobrze, Bartuś zaczyna przymierzać się do raczkowania! Pewnie zajrzy do nas niedługo :*

Necia dziękuję w imieniu maluszka! Buziaczek przekazany! :tak: A ty wycałuj moją kochaną synową! :-D

Natkusia a no trudne jest... ale pamiętaj to co ci mówiłam! Karmienie to nasz problem - czyli mam... Dzieci jakoś nie narzekają na butelkę! Ba! Bój ostatnio bardzo ją polubił i już nie ma ochoty cycać :-p Ucałuj małego!

reklama
No i gdzie ten pasztet? Widzę jakiś kalafior i ogórki,ale za cholere nie mogę dojrzeć pasztetu ;-) Jak już chcesz konkurować ze mną to Ci powiem, ze cycki masz większe od moich, bo ja mam tylko brodawki na lekkich płaskowyżach. Jeśli zaś chodzi o pozostałe gabaryty to żeby Was zaspokoić powiem, powiem Wam jaka jestem bycza ;-) ważę 81 kg - nie widzicie 81 kg teraz lepiej? A mam całe 120 w kapeluszu, czyli 160 cm.I co? I kto tu jest słoń? Ewelina jest słoń nad słonie ;-)
A swoją drogą ładnie wyglądałaś :-)

Oka nikogo nie ma,to jade w teren odwiedzić babcię
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Haha Fasolka jak już się wagą chwalimy jak widać na suwaczku mam 84 kg i 164 cm wzrostu :cool2: więc uznajmy że wyglądamy tak samo :p a weeeź chcesz ode mnie cyca nieco? bo te moje donice to niech je ktoś weźmie :tak: dobra spadam szykować powoli siebie i dziecię do wyjazdu, klamoty już w samochodzie do zobaczenia potem już z mojej posesji

Oj baby baby przestańcie się licytować z wagą bo was i tak przelicytuje :p

Necia podałam dziewczynie adres do Twojej mamy, jeszcze napiszę Ci kiedy wyśle paczuszkę i ile za przesyłkę :-)

Hej dziewczyny :)

Mało się odzywam bo u nas remont pełną parą... a syf przeogromny!! :baffled: Na szczęście moja maminka zajmuje się Julią więc mamy pole manewru :tak: ale już coraz bliżej końca :tak:

Ciężko Was nadrobić, ale z tego co sobie pooglądałam, to PIĘKNE Z WAS KOBITKI!!!:-) Fasolka, Neciuszka no klapsów Wam się należy po 100 na każdy pośladek!!:tak: no ktoż to słyszał, żeby tak ładne dziewczyny jeszcze na siebie narzekały??:no:

Sleepy Ty też piękna!!! Wszystkie piękne!! :-)

A tak w ogóle to ja grzecznie proszę o zdjęcia maluszków :tak: wszystkich :-) dajcie styranej remontem cioci lily jakąś radość z życia :tak::-)

A co ja tu widzę.... jakaś rotacja żona nastąpiła? :szok:

hejka
Ael mam nadzi3je ze dojda co malutkiej jest.&& żeby szybko wyzdrowiala.. a co do glowy to mam guzai n-ie moge marszczyc czola i dotykac.. a tak to si

Truskawciu i neciu zapiekanka. z startej cukinii nato wedzony boczek jogurt naturalny duży wymi3szany z piepszem i jajkiem serem parmezan i mozna dodać pokruszony ser feta miksture wylewamy i do piekarnika

Zapomnialam co jeszcze mialam pisać...

atan: smakowicie brzmi ten przepis

ael: o tu masz lionka do albumu
Aguagu.pl - zdjęcia dzieci

neciuszka: pięknie wyglądasz, dobrze ze sie pochwaliaś fotosami, i prosze mi tu nie narzekać
A moja żonka wypoczywa, Bartuś w baseniku sie kompie, i wszystjko jext oki

fifka: wspóczuje rozwodu z pysckiem, oj nieierna z niej kobieta:-D
Szkoda Konradka że tak cierpi z ząbkami ,biedaczek utulaj go od cioci Gagi

lili: witaj kochana, teraz może i masz burdelki w domu ale jak skonczysz to bedziesz sie miaa czym chwalic :-)
Co tam u twojej córuni ?

natkusia: wspóczuje walkik o karmienie, ja miaam cięzko, jak bys chcia pogadać to pisz pw, bo mi na gowe siadao to ze miaam z tym problem

aha sto lat nodej parze fifkowo-natkusiowej obyście żyy dugo i szczęścliwe

a to na nową driogę życia ode mnie
images.jpeg
a ja u męża w pracy siedze i na jakim starym kompie pisze wiec moze byc bez adu i skadu :confused: jestem zmachana bo miaam dugaśny spacer, spocona i nogi bolą o matko świeta

Ostatnia edycja:
reklama
Ło!!!!!! Dostałyśmy chate w prezencie ślubnym???? :szok: Lamia BOGATO!! Maluszek mój utulony! :tak: Nie jest źle! Mały nie płaczę ale jest zajmujący... bo jak go zostawię samego sobie np. na macie to sobie o tych zębach przypomina i gryzie wszytko ze straszną wściekłością i piskiem... Przy mnie też tak robi ale ja zaraz odwaracam jego uwagę zabawkami i jakoś jest mu łatwiej...

Necia gdzie ty tam pasztet widzisz???? PIĘKNA Z CIEBIE KOBIETA!! Z ciebie Fasolka również!!!! (zapomniałam ostatnio napisać) w d... dostaniecie obie za takie głupie gadanie! :-D

Lily ja jeśli się nie mylę dodawałam zdjęcia wczoraj! Są w moim albumie w sygnaturze :tak:

No i pochwalę się że u mnie mały już śpi :-p I będzie spał tak aż do ok. 3 w nocy, zje mleko z butli i będzie spał do około 7 rano! :-D Nauczyłam go zasypiać tak wcześnie bo wole wstać do niego w nocy, ale mieć wolny wieczór.... :-)

Z innych informacji mam chyba cykl bezowulacyjny więc w tym miesiącu niemal na pewno nici z fasolki....

Do góry