reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka: ja wiem..tylko mój jakiś taki wiecznie wkurzony. I tak jest ekstra w porównaniu z tym co było zaraz po szpitalu. Ja nie ukrywam że lubię dzieciaki w wieku przedszkolnym dopiero i już się nie mogę doczekać:zawstydzona/y:
A co do pisania... :*;)

ael: gratuluję ciotka;)

jeszce mam pytanie do mam facetów. Zadam do siusiakowe pytanie które jak przypuszczam nurtuje każdą niedoświadczoną matkę - odciągamy i myjemy czy zostawiamy jak jest i myjemy?:p

reklama
problem z chrzcinami w innej parafii taki że mam dość słuchania a teściowa przecież się udziela jakieś obrazy pierdoły nosi i tak do mnie mówiła jak to oni z księdzem żyją zajedwabiście i co ma w d... wszystko pleban całe to jej "poświęcenie". przeżyję tą niedzielę tylko szkoda mi moich rodziców bo to o nich chodziło przyjadą na mszę zjedzą obiad i pojadą :-( a tak by mogli zostać posiedzieć i w niedzielę wrócić. jedno zapowiedziałam do spowiedzi nie pójdę tutaj nie mam takiego obowiązku mam taką alergię na tutejszego proboszcza że nie wiem, to przecież jego wymysł dostarczyć przed kolędą podpisane koperty i zbiera tylko podpisane wiecie lista ile kto i te sprawy

moja córka śpi rozwalona na naszym łóżku i strach ją ruszać bo znów się obudzi a pisaliśmy ja dyktowałam z nią na kolanach potem położyłam obok bo inaczej nie ma szans żeby dopuścili małża do obrony na lipiec

a moja spi na nodze po karmieniu zasnela a mi tak wygodnie wiec niech spi puki taty niema bo jak przyjdzie to halasu narobi i moze ja obudzic...

necia: oczywiście decyzja należy do was, ale ja bym srała na takiego księdza. Wasza córka, wasz dzień wasza decyzja. Rany, jak ja bym sobie z takim pogadała.. Wg uważam, że najbardziej wierzące osoby powinny trzymać się jak najdalej od kościoła(mam na myśli księży, cały ten ich majdanek). a mówi to osoba która trzykrotnie zapierniczała na pieszo z gdyni do częstochowy

necia nasz wymyslil przed chrzcinami spotkanie rodzicow chrzestnych i nas w salce chcial se pogadac.. a jak zobaczyl ze z dzieckiem przyslismy to powiedzial ze bylo trzeba zostac w domku i umowic sie na inny termin..bo myslal ze bedzie mu plakac..a ona przespala cale jego 2h kazanie..

nrazie nic niewie ale ma czekac bo pechrzyk napewno pekl ;-) a za wczesnie na stwierdzenie ma po 7 dniach od terminu @ ztrobic test i przyjsc na wizyte ;-)

necia ale malgosia urosla ile juz wazy??

sleepy ty lepiej foty daj a nie pytaj co u nas u nas po staremu ;-)

reklama
nie nie dostałam cennika ale komplementy na dzień dobry na temat naszego wyglądu (za grubi jesteśmy), chcieliśmy chrzcić w sobotę i wiemy że tak robi a on po chamsku wpisał nas na niedzielę nie pytając czy na pewno w takim razie ta po sobocie co chcieliśmy tak po prostu bo mu się widzi tak, trzeba było chyba zapytać jaka stawka za sobotę :/ kilka innych krzywych tekstów wrrrrrrrrrrrr :angry:

małż wredota się ze mnie zbija dziad jeden :p bo się to tv ślinię nooo Vini jest na polsacie :D

Jak za grubi??!!!!! :szok::szok::szok: rozwaliło mnie na łopatki!!

fifka: ja wiem..tylko mój jakiś taki wiecznie wkurzony. I tak jest ekstra w porównaniu z tym co było zaraz po szpitalu. Ja nie ukrywam że lubię dzieciaki w wieku przedszkolnym dopiero i już się nie mogę doczekać:zawstydzona/y:
A co do pisania... :*;)

ael: gratuluję ciotka;)

jeszce mam pytanie do mam facetów. Zadam do siusiakowe pytanie które jak przypuszczam nurtuje każdą niedoświadczoną matkę - odciągamy i myjemy czy zostawiamy jak jest i myjemy?:p

Mi położna powiedziała, żeby nie ruszać bo można tylko blizn narobić, ja jednak ciut odsuwam przy kąpaniu ze względu na higienę! Ale nie ściągam do końca bo nawet bym nie potrafiła...

A co do fotelików to uwierz mi, że nie każdy jest "stworzony dla dziecka"! Możesz pooglądać sobie na you tubie crash testy niektórych fotelików to zrozumiesz o czym piszę :-p czasami wydaję mi się, że lepiej jakby dziecko w trakcie wypadku było u mamy na kolanach niż w niejednym foteliku...

Do góry