reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

amalfi tak też podejrzewam, że mam tyłozgięcie lub jakis paskud mi tam wyrósł, kiedyś w opisie USG widziałam, że mam przodozgięcie, więc pewnie jakiś polip, stąd też to moje pytanie do Was o pozycje, widzę, że niektóre z Was też mają ten problem

A nikt ci nie powiedzial nigdy??? bo mnie na poczatku kazdy lekarz o tym mowil, ja tylko odpowiadalam ze wiem wiem ze mam tylozgiecie itd.
Idz teraz i popytaj o wszystko, powiedz ze sie starasz o fasole i chcesz wszystko wiedziec. A idziesz prywatnie???
fifka to moj dwa razy max, ale to pewnie dlatego ze nie je żeń szenia hahahahahahahahahhhaahha

reklama
aerledi nie martw się, biorę na siebie kontynuację wątku seksistowskiego ;), ja Cię już lubię ;) szczególnie za Oleśnicę, mam tam super znajomych
Dziękuję Donia, jedna się za mną wstawiłaś. Widzisz jak mnie tu obgadują? Bo rozmawiam o sprawie jak najbardziej oczywistej i bezpośrednio związanej z robieniem dzieciaczków, więc o tym trzeba rozmawiać a one mnie wyśmiewają :hmm:
I masz rację Oleśnica jest zajefajna, mieszkam tu z mym lubym narzeczonym, więc mam nadzieję się tutaj kiedyś z Tobą spotkać poza forum. Buziaki dla Ciebie jednej, bo inne nie zasłużyły!

amalfi tak idę prywatnie, do tej pory byłam przekonana że mam przodozgięcie, nikt nigdy nie mówił, że jest inaczej i jak pisałam mam gdzieś na USG napisane przodozgięcie, ale zasiałaś u mnie ziarno wątpliwości więc dopytam dobrze. Dziwi mnie tylko ten ból przy niktórych pozycjach i szkoda mi mojego M jak syczę że mnie boli

aerleda dziękuję za buziaczki, byłam ostatnio na sylwestra w Oleśnicy więc pewnie nie szybko ta zawitam, kawał drogi mam

Donia, to normalne że boli, chyba każdą laskę czasami boli, nie znam takiej, która czasami by nie narzekała ;)

fifka a ty sie zastanow z kim trzymasz hehehehehheeheheheheheheeheheheheh
aerleda mylisz pojecia, obgaduje sie za plecami, a my tylko robimy se czasem jaja, tyle
dotka gdzie jestes???????????? Czytasz jeszcze????? Jak juz mowilam omijaj aerlede bedzie szybciej:-D

aerleda dziękuję za buziaczki, byłam ostatnio na sylwestra w Oleśnicy więc pewnie nie szybko ta zawitam, kawał drogi mam
No to dasz znać kiedy będziesz, przyjedziesz i poplotkujemy o tym towarzystwie z forum, co lubią o innych plotkować.
Oj dobrze Fifka, Ty też jesteś ok, przynajmniej nie masz oporów by pisać o seksie. Toż to nieodzowny element życia!

Amalfi Ty akurat tu o mnie jawnie plotkujesz....na moich oczętach!!! Wstydź się wać panna!!!!!!!!
Julieet...no weź mnie nie podgrzewaj. Zainteresowanie, zainteresowaniem ale nie w taki sposób. Poza tym to wyście zrobiły to "centrum zainteresowania" w mojej osobie. A żadna się nie popyta, jak owulka, czy coś pracowałam nad nią, jak się czuję etc.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem neutralna :-D a tematy seksu są fajne jak i sam seksik!!

Boze ja dzisiaj przez was zupę spale XD bo siedze na forum zamiast pilnować

Do góry