reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Tam dobrze żywią akurat ale mój to ma juz wałówke gotowa w lodówce :) chetnie bym lapka wzieła i mam możliwość ale mała tam będzie praktycznie 24h na dobe ze mna więc watpie ze mi sie przyda

Mała Ci na początku będzie dużo spać, więc jak Ty sama nie będziesz odrabiać spania i nie będziesz zajmować się małą będziesz miała mnóstwo czasu. A jak nie będziesz miała koleżanki czy cóś to fajnie by było do kogoś buzię otworzyć nawet jeśli miało to być forum.

reklama
Ael oj już nie będe panikować... :-D oryginalne życzenia nie powiem! My Tobie również życzymy wszystkiego co najlepsze :* Żebyś zawsze pozostała taką osobą jaką jesteś teraz :tak:ale by ten nadchodzący rok, był jeszcze lepszy niż poprzedni!!

Netka piękne ciuszki! Widzę ze garderoba małego rooośnie! ;-) No i upragnione ciuszki w paseczki! :-D Ja też mam ich kilka więc jak Konrad wyrosnie to ci je przyszykuję :tak:

Mineralna
trzymam kciuki!!!! Powodzenia dla was obu :*

Magdalena ja w ogóle witamin nie przyjmuję... przyjmowałam na początku ale od już kilku dobrych tygodni ostawiłam to... przecież to w dużej części chemia... i jeśli wyniki były dobre to i po co? a zwłaszcza jak ty masz już 5 stycznia rodzić...

Atanku
ślicznie wyglądasz!! Ja też zaraz się wystroję na sylwester (który spędzamy w domu tylko we dwoje)

Mijenka współczuję... tak sie nie robi :no: no, ale może sama się uczeszesz...

No a my zaraz zabieramy sie za robotę. Mąż zrobi bułeczki drożdżowe z marmoladą a ja sałatkę z brokułów. :-D Brzuszek mi dzisiaj szaleje... mam skurcze a mały jakiś taki cichutki... mam dziwne przeczucie że dzisiaj w nocy będzie się działo... :laugh2:

Aelkaaaa wariatko popłakałam się ! Wiktuś jest piękny ;-))) a ja nie wiem do której "grupy" mam się zaliczać hahahaha

Ty to grupa przyszłych starających się....a może w przyszłym roku coś się zmieni :-D
I nie płacz mnie cioootka! Nie wolno dziś płakać! Jaki ostatni dzień w roku taki cały rok! Uśmiechajcie się do siebie, bądźcie życzliwi i kochający! Dla wszystkich bez wyjatku :*

Ael oj już nie będe panikować... :-D oryginalne życzenia nie powiem! My Tobie również życzymy wszystkiego co najlepsze :* Żebyś zawsze pozostała taką osobą jaką jesteś teraz :tak:ale by ten nadchodzący rok, był jeszcze lepszy niż poprzedni!!

No bo oryginalna kobieta jestem XD
I zostanę sobą, się nie martw :-) A Tobie żeby w nocy się nic nie działo, tylko Konradek grzeczny był :-)

Ael: ty wariatko, ale życzenia aż mnie wzruszyły, :-D ale teraz już sie śmieję , no i prawie na żywo Wiktorka zobaczyłam
tobie i twoim dwóm mężczyznom wszystkiego naj,naj naj w nowym roku

Ael śliczne życzenia :) :*

Fifka ty już lepiej nic nie mów że coś się będzie działo :p a no rośnie powoli i niech rośnie potem będę inne rzeczy kupować hihi no i mam te moje paseczki :D

Ael życzenia świetne!! Naprawdę można się wzruszyć!!! Ja również życzę Ci wszystkiego dobrego, żeby ten nowy rok przyniósł Ci same radości a zabrał wszystkie troski :*:*:* A bałaganem się nie przejmuj (i kto to mówi :-D), szczerze to nie widać do na filmiku :-D

Fifka no właśnie ja nie mam dobrych wyników! Ale już nawet nie myślę o tych wit bo mi aż żal je jeść za taką cenę :-D one są również dla kobiet karmiących piersią...

reklama
Nie denerwuje się ale czuję adrenaline bo co chwile zerkam na zegarek :)

No bo zadzwonię! A tego nie chcesz kochana :p

Ael życzenia świetne!! Naprawdę można się wzruszyć!!! Ja również życzę Ci wszystkiego dobrego, żeby ten nowy rok przyniósł Ci same radości a zabrał wszystkie troski :*:*:* A bałaganem się nie przejmuj (i kto to mówi :-D), szczerze to nie widać do na filmiku :-D

To już wolę byście mi cycki oglądały niż mój bałagan na łóżku XD

Oj dziewczynki moje nie płaczcie, to tylko szczere życzenia :-)

Do góry